Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Spíš krev a limonáda. Že nechápu název, by tolik nevadilo (ano, krev i čokoládu jsem tam viděl). S příběhem zde podaným lze naložit různým způsobem. Jedním z nich je přiblblá mafiánská limonáda, což je tento případ. Tisíckrát obšlehávaná šablona, tentokrát ve vlkodlačím podání. Nepochopitelně deviantní příslušnice druhu jako propagace mezidruhové tolerance, vůdce tisícileté smečky – mafióso v kožené bundě s hubou plnou zákona a tradice, jeho dědic jako idiotský floutek, který si troufne na holku, ale neporadí si s mladým pomilováníhodným spisovatelem. Chcete vědět, jak to bude dál? Prostě jako vždycky. Aby bylo jasno, nemám vůbec nic proti tomu, aby se sympatická vlkodlačice zamilovala do člověka a vymanila se smečce i její tradici. Ale jestliže mi o tom chce někdo vyprávět, tak ať to má nějakou váhu, prosím. Kdyby si aspoň nízké pudy příšly na své, ale i v tomto ohledu jsem byl zklamán. Film pro mne zachraňují ženské postavy: všechny čtyři jsou nějak zajímavé, za což ovšem vděčí kráse a uhrančivosti svých představitelek. (Nejvýraznější postavou celého filmu je zakousnutá červená karkulka. Blbé, že?) Hvězdička za několik působivých obrazů. Autor titulků má asi zvrhlou zábavu v co nejméně adekvátním překladu. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Drama a horor? Ani omylem. Opravdu jen romantický příběh, protože ani ty noční honičky nebyly děsivé. Co se ale tvůrcům opravdu povedlo, byly ty proměny v letu z lidí na vlky. Klobouk dolů, tak perfektní proměny jsem dosud neviděla. Ne snad z dokonalosti technické, ale spolu s atmosférou to na mě působilo absolutně dokonale. Proto ta hvězdička navíc. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že je to o vlkodlacích, tak bych nedal ani tu jednu. Zkousnul bych, že Krev jako čokoláda je pojato jako romantický film, ale tohle bylo bez fantazie a hlavně hrozná nuda. Ani napínavé pasáže nebyly napínavé. Pořád se tu jen klábosí a jako lusknutím prstem mění nálady postav z nenávidím tě, protože si mi zabil syna na buďte spolu šťastní. Takhle to prostě vypadat nemá. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Takhle jsem se už dlouho u odpadního vlkodlačího filmu nezasmál. Romantická zápletka se občas prolínala s krvavým masakrem nebohých obětí ( ovšem bez krve), vlkodlaci skákali jak opice a jejich proměna byla naprosto trapná. Ona většina speciálních efektů v tomhle snímku má hodně mizernou kvalitu a amatéřina z nich srčí ze všech stran. Jediné co se mi fakt líbilo byla hlavní herečka. Když už byl celý film o hovnu, tak tam mohli dát alespoň víc erotiky, když už tu měli pěknou ženskou. Jenom kvůli ní dám 30%. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Je to spíš takové romantický horor. přesto to něco do sebe má. Je sice pravda je to strašně předvidatelné a je hned jasný jak to asi bude pokračovat. Když se do krásné vlčice zamiluje člověk a následně se zamotává do boje s jejím rodem. Vše hodně stojí na hlavní představitelce Agnes Bruckner ,které to tu hodně sluší. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama