Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (394)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Stupidita, ktorá sa každou scénkou snaží prekonať predchádzajúcu nechutnosť niečim ešte humusáckejším. Alebo sa niekto naozaj smial ako Afroameričan šuká plyšákov? Alebo ako jeho špatná žena prdí jak odporné prasa či serie na záchode? Alebo kadenie do urny? Tak gratulujem. Len pár frkov to vytiahlo z odpadu. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě úplně stejná stupidita jako snímek , který byl základem této parodie. Akorát s tím rozdílem, že když se smějete u tohohle, má to své opodstatnění a není to divné, protože je to komedie (proto také přidám ještě jednu hvězdu). Ale když jste se smáli u PA, bylo to kvůli trapnosti snímku. ()

Reklama

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Haunted House je parodie a tak jsem k tomu přistupovala - vypla jsem mozek, nečekala nic inteligentního a byla připravená na trapný, až fekální humor. Nakonec jsem byla mile překvapená a beze studu říkám, že až pár trapných momentů jsem se většinu času bavila. Pokud jde o Marlona, tak o něm si myslím, že je to dobrý herec, protože i v parodiích podává poměrně dobré výkony a přála bych si ho vidět i v nějaké charakternější roli. V Requiem za sen ukázal, že to zvládne. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pravé Scary Movie 5 !!! Opravdu jsem se většinu filmu smál, byly tam sice i momenty co moc vtipný nebyly, spíše mě u nich bylo až trapně, ale "pár nenormálních aktivit" stojí za to zhlédnout, když znáte ty filmy co paroduje(je jich víc než jen Paranormal Activity ) + je to v určitých scénkách i nechutné, ale kdo je zvyklý třeba na south park tak v tomhle dokáže vše dobře skloubit a zasmát se... HODNOCENÍ: 70% (4*) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduché. Found footage si svým stylem sice jako ještě poměrně mladý, nicméně určitě oblíbený a úspěšný subžánr jasně koledoval o nějaké to zparodování a já byl moc rád, když jsem se dozvěděl, ža na filmu dělají lidi stojící za geniálními Scary Movie. O to pak bylo ale větší zklamání, neboť od Marlona Wayanse jsem prostě čekal daleko, daleko víc. On sám je ve filmu tedy jasně tím nejlepším a nejvtipnějším prvkem, ale jako spoluautor scénáře se moc nevytáhl. Problém je, že Pár nenormálních aktivit není příliš vtipnou parodií. Pozitivní určitě je, že nejde v žádném případě o typ parodií dua zoufalců Friedberg/Seltzer, kdy na jeden povedený fór připadá deset tupých, hloupých, trapných a nedotažených, rádobyvtipných momentů, tady je to prostě trochu jinak, ikdyž ale vlastně ani ve výsledku nevím, zda-li je to lepší. Zde totiž na jeden povedený fór nepřipadá žádný jiný. Pár nenormálních aktivit tak tedy sice naštěstí neobsahuje prakticky žádné nepovedené zparodované scény, ovšem těch povedených je vážně málo, což pak způsobuje strašně dlouhé, nevýrazné a nudné mezery mezi právě těmi jednotlivými, zábavnými momenty. Navíc právě krom Wayanse mi tu ani z herců nikdo jiný moc nesedl, Nick Swardson mě dokonce naopak spíš pořádně sral. Pár nenormálních aktivit je zkrátka sestavena z tří fantastických vtipů, tří docela zábavných scén, zbytek je ale zcela o ničem. A tak tento poměr jasně ukazuje, že v této parodii převzala otěže otravná nuda, která tak vyhrála a poslala nekompromisně tento film do nevýrazných žánrových vod . ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Film prišiel do amerických kín 11. 1. 2013, čo bol pôvodný dátum premiéry konkurenčného snímku Scary Movie 5 (2013) ešte pred tým, ako ho presunuli na 12. 4. 2013. (S3MIR)
  • Film vznikl díky tomu, že Marlona Wayanse producenti neobsadili do nových dílu filmové série Scary Movie. Herec tak začal pracovat na tomto snímku. (Dlee)

Reklama

Reklama