Reklama

Reklama

Vrána 4: Pekelný kněz

  • Česko Vrána – prokletá modlitba (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Štvrté pokračovanie série zobrazuje charizmatického lídra gangu, ktorým je Luc Crash (David Boreanaz). Vedie schátrnú bandu satanistických motorkárov, známych ako Štyria Jazdci Apokalypsy. Luc zavraždí Jimmyho Cuervu (Edward Furlong) a jeho priateľku ako súčasť rituálu, aby sa mohol stať nesmrteľným démonom. Ale Luc zistí, že z Jimmy sa stal duch pomsty, známy ako Vrana, aby pomstil smrť priateľky a zabránil Lucovi stať sa pánom zla. (genetique)

(více)

Diskuze

reich

reich (hodnocení, recenze)

Je těžké hodnotit takový film , který je bohužel mezi nejhoršími filmy na téhle stránce, ale přece jenom jsem tomu dal pět hvězdiček. Viděl jsem horší filmy!!!!!!!!

tatka

tatka (hodnocení, recenze)

Dennis Hopper musí byť na tom finančne dosť špatne. A maskérky boli zrejme slepé, po opici, pomstychtivé a navyše mali vykĺbené zápästia.

OOOK

OOOK (hodnocení, recenze)

Miluju celou serii Vran a tenhle díl byl pro mě více než zklámáním. Vždyť tenhle film ztratil jakoukoliv atmosféru! Vždyť právě atmosféra byla tou hlavní zbraní, která vás dokázala ve Vráně "dostat"! Jenže tady! A co teprve hlavní představitel! Možná bych překousl jeho mladý věk a nevýrazné rysy mstile ale co to na sobě nosil, to nemělo obdoby! Ten pásek kolem krku zkazil jakýkoliv dojem! Ale i tak sem čekal, že třeba na konci by se to mohlo zlepšit. Jenže právě na konci byla ta největší rána! "Mstiteli" se nedostane odpočinku, dokud všechny své vrahy nepotrestá a jediným trestem je smrt! Tak jaktože ta ženská přežila! To se jako spokojil jen s tím že ji zavřou? No prostě neskutečné. A pak souboje...pan režisér se asi nechal dost inspirovat východními filmy - létající postavy a údery, které protivníka odhodí několik desítek metrů daleko...Bože! Že vůbec O'Brian dopustil, aby se něco takového stalo...

Reklama

Reklama