Reklama

Reklama

V pasti: Barcelona

  • Španělsko Bird Box: Barcelona (více)
všechny plakáty
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná síla ničí lidstvo a nová zlověstná hrozba sílí. Tenhle postapokalyptický příběh z Barcelony navazuje na trhák V pasti. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (101)

figliar 

všechny recenze uživatele

Ten, komu sa páčil film Bird Box so Sandrou Bullock bude určite nadšený. Myšlienka zostáva rovnaká, prostredie Barcelony je v horore lepšie, temnejšie ako americký kontinent. Dej sa sem tam vracia na počiatky invázie a vysvetľuje pôvod záhadných sebevrážd. Ale španielsky tvorcovia a herci filmu nedokázali dať dôstojnú kvalitu a nevyužili potenciál. Prvému dielu som dal slabé 3, no teraz to na viac než 2 hviezdy nevidím. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Zase až také zlé ako tu všetci píšu to rozhodne nie je, na druhú stranu, po obstojnej jednotke nemáte žiadny dôvod vidieť toto pokračovanie.  Atmosféra miestami fajn, inak skôr nijaká, čo sa hororu týka tak to je čistá nula bodov, no a príbeh je v podstate cesta z A do B ako sme videli už milión krát. To čo fungovalo v BirdBoxe, tuto nefunguje vôbec a ako by sa zabudlo prečo vlastne jednotka zapôsobila. No a tá dĺžka ? V polke som to skoro vypol. Za mňa čistý priemer. ()

Reklama

Lencha 

všechny recenze uživatele

Nuda. V pasti se Sandrou mělo skvělou atmošku, ale tady to byla nuda. Těšila jsem se jak na Barcelonu, tak i na Maria Casase, ale ani jedno nesplnilo moje očekávání. Bylo mi úplně jedno, kdo přežije a kdo ne. Většina postav se filmem jen mihne, takže si žádná z nich nedokáže získat diváka. Velké zklamání. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Tenhle sequel měl slušně nakročeno do chvíle než jsem zjistil, že monstra, který by bylo tentokrát možný bez problému vidět zase neuvidíme a kromě jedný teorie se o nich zase nic moc nedozvíme. Taky jsem se bavil mnohem víc než začala na danym postaposvětě pobíhat sekta “vidoucích” fanatiků. Ty bych nejradši z příběhu vynechal a soustředil bych se jenom na hlavního (anti)hrdinu. Pojetí, že hlavní postava je minimálně ze začátku záporák (byť asi s dobrym úmyslem) se mi naopak vcelku líbilo. Atmosféra zničený Barcelony byla taky docela zajímavá. Kdyby příběh byl nejdřív o seznámení s “vidoucí” postavou a následně se rozjela bitka mezi monstrama a zbytkem lidstva díky jistym DNA modifikacím (viz závěr), moh být výsledek o dost lepší. Tahle bitka byl asi námět na případnej třetí díl, ale obávám se, že toho se fakt vzhledem k bídnejm ohlasům a recenzím fakt nedočkáme. Žádnej průšvih se sice nekoná, ale oproti původnímu filmu jde o velkej sešup dolu, co se zábavnosti a napětí týče, dvě hodně silný hvězdy. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Už hodinu na to koukám, ještě 50 minut. Bože...já to asi nedám. Strašná sračka 🤮 .......Dodíval jsem se a HNUS 😡😡😡Nejdřív jsem si pustil film z roku 2018, abych si připomněl o co jako šlo. Filmu jsem dal kdysi 60%. Po dnešním shlédnutím se divím, že jsem tomu předchozímu dal tolik %. Byla to totiž dost nuda. A Barcelona? Amatérská sračka s hnusným hereckým obsazením. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal od januára 2022 v Barcelone. (Arsenal83)
  • Na hrad Montjuïc, na který se skupina snaží dostat, nevede jen cesta lanovkou. Hrad je na pevnině a lanovka, která je vidět ve filmu, je pouze lanovka z lodního přístavu. (willy1)

Reklama

Reklama