Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V jediném momentě se život Dannyho Parkera alias Toma van Allena otočil o 180 stupňů. Dnes je z něho troska, zmítající se v nekonečném kolotoči drog, násilí a udávání policii. A přitom mohlo být všechno úplně jinak. Jen kdyby tehdy se ženou nezůstávali na pláži. Večer pak se stavili v motelu v Salton Sea, kde se tajně vyráběly drogy. Během jejich přítomnosti místo napadli ozbrojení zabijáci, Danny byl postřelen, manželka zemřela a on se z toho všeho zhroutil. Nyní mu však svítá naděje. Pravděpodobně narazil na stopu vrahů. A jediné, co ho ještě drží při smyslech, je touha po krvavé pomstě nesmyslně utraceného života jeho životní lásky... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

lskala 

všechny recenze uživatele

Takový mix různých žánrů - chvíli komedie, chvíli retro film, chvíli thriller... I přesto se na to dá koukat a jde o vcelku originální záležitost. Val Kilmer je v "oukeji", jedna z jeho nejlepších rolí (Filip Makedonský je nepřekonatelný). Ten maník bez nosu byl dobře ujetej. 65% - 3*** PS: "zavřel jsem mu hlavu do svěráku, nařízl mu lebku pilkou...! ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Vizuálne veľmi pôsobivé. Val Kilmer dokazuje, že naozaj je výborným hercom (škoda, že nedostáva výraznejšie príležitosti) - a len tak na okraj je aj jedným z najnedoceňovanejších. Vincent D'Onofrio zase raz dostal úlohu úplného magora zvládol ju perfektne (a ten nos bol fakt nechutný). Film sa rozbieha veľmi pútavo, problém je, že v závere sa zmení zo zaujímavého filmu o drogovej závislosti vyvolanej traumou na niečo úplne konvenčnejšie. Niežeby záverečná pointa nedávala zmysel, len sa mi sem nehodila, pretože je príliš tuctová. Kvôli tomu som bol aj na vážkach s hodnotením - najradšej by som dal 3,5. Ale film bol výborne natočený, zahraný a aj tá pointa nakoniec mala hlavu a pätu, tak to zaokrúhlim vyššie... ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Salton Sea mě asi neodzbrojil tak intenzivně jako zdejší ostatní hodnotitele. V každém případě je to režisérsky i řemeslně strašně koukatelný film pro široké publikum. Val Kilmer je zde snesitelnější než kde jinde, i přes to, že na něj mám v některých jeho rolích absolutní averzi, tady bych si nedokázala představit nikoho lepšího. Byla jsem až nadšená jeho přirozeným výkonem a dost s ním soucítila. Další vyzdvihnutí si zaslouží Vincent D'Onofrio za svou bláznivou, ale atraktivní postavu a své odvedla i hudba. Škoda, že hlavní twist nebyl o něco rapidnější a více kulervoucí a děj se jen tak nenápadně přesunul na úplně jiný level. Byl sice hodně překvapující, ale na můj vkus až moc klidný. Většinou film ocením lépe až po dlouzé odmlce a Salton Sea není výjimkou. Čtyři slabší. ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Val Kilmer mastí ostošesť, Frank Darabont jednoducho už len svojou produkciou zrejme zaručuje úspech. Čo sa drogových filmov týka, patrí tento medzi špičku. Začiatok je spolu s retrospektívnym rozprávaním, úžasný, a keď postupne prenikáte do deja a jeho zápletky, uznávate kvalitu scenára i réžiu. Videl som ho raz v noci, pretože som nemal čo robiť a keď som si prečítal obsadenie a réžiu, nečakal som v podstate nič svetoborné. A predsa ma to chytilo. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

To je ono. Kilmer sa nám konečne chytil. Nehovorím, že prvotriedne, ale zahral to skvele a Caruso zase ukázal, že má šancu točiť aj kvalitné filmy, nielen seriály. Film o pomste, hlavne výborne spracovaná retrospektíva, čuduj sa svete, bez akéhokoľvek klišé a obohranosti scenáru. Dokonca aj záver je kvázi prekvapením. 80%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Doug Hutchison (Gus Morgan) sa v spolupráci s policajtmi z protidrogového pripravoval na svoju rolu 3 mesiace, a to tak, že ich sprevádzal na policajných akciách. (vander19)
  • Herci v rámci přípav strávili spoustu času v odvykacích klinikách ve společnosti skutečných narkomanů. (POMO)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Reklama

Reklama