Reklama

Reklama

Critters se vracejí v supernapínavém sci-fi vesmírném dobrodružství! Tentokrát to ale nejsou obyčejní Critters – jedná se o speciální druh geneticky zkonstruovaných mutantů, kteří byli stvořeni, aby převzali vládu nad vesmírem. Tentokrát jsou lačni dobýt galaxii a zvláštní chuť mají na lidstvo, které je mimo tento svět. Přidejte se k majitelům oscarových nominací Angele Bassett (nejlepší herečka, Tina Turner, 1993) a Bradu Dourifovi (Pán prstenů: Dvě věže, nejlepší herec ve vedlejší roli, Přelet nad kukaččím hnízdem, 1975), Donu Keithovi Opperovi a Terrenci Mannovi, kteří se vracejí ke svým populárním rolím, a bojují o přežití proti Critters, nukleární zkáze a o osud vesmíru! (Magic Box)

(více)

Recenze (107)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na filmu jasně vidíte, jak moc se snaží o to, aby byl vtipný, aby si udržel nějaké to kouzlo předchozích dílů, ale to se mu prostě nedaří. Je zde snaha o nějaké ty efekty, ale s prvními dvěma díly to nejde srovnávat. Je to hodně slabé. Celkově tak čtvrtý díl rozhodně vyznívá nejhůř ve srovnání s ostatními, a to hlavně proto, že už u třetího nebylo moc co říct. Tvůrci někdy prostě neví, kdy mají skončit. Ten správný moment velmi často minou, a to o pořádný kus. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Zatimco u předchozích dílů byl vždycky nejnudnější rozjezd a zábava šla s vykouknutim prvního Crittera nahoru, tady to bylo přesně naopak. Úvod měl docela koukatelný chvilky, ale jakmile se objevili Critters (který tu jsou jenom dva), šel celej film do háje. Zápletka o ničem a efekty otřesný. Tvůrci si mohli zachovat zbytky soudnosti a ukončit sérii slabym, ale pořád koukatelnym, třetim dílem. Naprosto zbytečnej díl. Jedna slabší hvězda za úvod a pár xichtů, co hodily chlupatý koule na kameru. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Štvorka sa odohráva o 53 rokov neskôr ako trojka a dokonca vo vesmíre. Asi aby sa ešte viac ušetrilo, takže sledujeme počínanie vesmírnej posádky v kulisách nejakej akože lodi. Síce sa znova vrátil ožran Charlie, ale ani on už sériu nespasí. Critterov výrazne ubudlo a vlastne tu väčšinu filmu absentujú. Neviem či je pojatie filmu vážne alebo nie. Ja som sa ukrutne nudil pretože sa tam nič nedialo. Nenapadá ma nič, čo by som kladne ohodnotil. Čistý odpad a smutný koniec jednej solídnej série. Jak sa nejaká séria dostane do vesmíru, tak viete, že nastal jej koniec. Snáď si na to v F&F dá Diesel pozor. 0/10. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Spíše nostalgie, než objektivní hodnocení, ale tenhle film pochází z období mého dětství / puberty, kdy jsem nekriticky sjížděl vše, co mělo byť jen z dálky nálepku horor. Druhý díl této série byl vlastně můj první horor v kině, pokud nepočítám Vetřelce v těhotenství mé matky :D, takže prosím omluvte sentimentální pohled. Na druhou stranu film spíše těží z odkazu prvních dvou dílů, než ze samostatné životaschopnosti, ale už jednička naznačila, že tady nemůžeme brát všechno zcela vážně, což se u čtyřky dodržuje více než hojně :). ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Film začíná přesně tam, kde končí třetí příběh. Charlie ( Don Opper ) chce zlikvidovat dvě vajíčka z rodu Critters, ale dostane zprávu od mezigalaktický federace CITÁT - Chystáte se porušit mezigalaktické zákony zachování životního druhu........... Dvě vajíčka jsou totiž poslední z druhu Critters a ikdyž jsou nebezpečný, nesmíme dovolit jejich totálnímu vyhynutí. Děj filmu se tu neodehrává dva roky po předcházejících událostech, tak jak to bylo v předešlých dílech, ale místo toho se přesuneme do roku 2045. Triková stránka filmu je hrozná, hudební doprovod skoro nulový, herci působí jako amatéři a scénář je zmatlaný. CITÁT - Nemohu reagovat na pokyny odpadového materiálu.......... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Pouze herci Terrence Mann a Don Keith Opper se objevili ve všech dílech série. (5150)
  • Všechny externí záběry z vesmíru jsou z filmu Android (1982). (HellFire)

Reklama

Reklama