Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

folklorman 

všechny recenze uživatele

Takže třetí díl ostnatých koulí považuji za nejslabší z celé série. Mnohými kritizovaná čtverka alespoň disponuje zajímavějším prostředím a určitě hororovější (vážnější-temnější) atmosférou. Každý díl ostnatých koulí měl nějakou WOW scénu (např. C2 – obří koule), ale zde se pouze pomalím tempem doslova dostaneme ze sklepního prostoru hotelu až na střechu. Katastrofální herecké obsazení jenom snižuje kvalitu už tak průměrného filmu. Výjimku tvoří snad jen Don Keith Opper. Bohužel dostal v tomto díle docela malý prostor. Critters 3 = nuda a šeď. Určitě nejslabší díl. ŽEBŘÍČEK OBLÍBENOSTI: Critters 1 (1), Critters 2 (2), Critters 3 (4), Critters 4 (3). ()

Daumatin odpad!

všechny recenze uživatele

Počas celého filmu som iba neveriacky krútil hlavou, že v takomto nechutnom odpade hrá mladý DiCaprio. Každý nejako začínal, každopádne film som dopozeral iba s veľkým sebazaprením a tých 81 min. bolo pre mňa nekonečných. Debilný film s hlúpym scenárom v ktorom absolútne nič nefunguje. Horor?? Really?? Tak potom asi komédia, ale hrozná. Za mladého DiCapria 5% ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší než předchozí dva díly. Že bylo Critters málo mi ani tolik nevadilo jako otřesnej scénář plnej "výživnejch" dialogů typu "Moje maminka zemřela, ne jako tvuj tatínek, ale je mrtvá." Ještě k tomu je celej scénář děravej jak cedník. Co mě jako vždycky trochu potěšilo byly blbosti, co Critters vyváděli, když neměli co žrát (řádění v kuchyni). Pro fanoušky DiCapria bude možná důvodem ke zkouknutí trojky fakt, že se tu Leo objevuje v jedný ze svých prvních rolí. Druhá slabší hvězda se teda kutálí za Lea a pár povedenejch scének s Critters. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Po prvních skvělých dvou dílů se trojka usadila v činžáku s typyckou standartní půlou jak to u takovejch B filmů ve své doby bylo,ale pak to nějak zůstává. Leonardo je debil a né herec,ale měl alespoň šanci hrát v něčem dobrém. Celý film je jen utíkání před příšerkamy a jejich likvidací. Ale to,že film dělala ženská je vydařený. ()

Dexter666 

všechny recenze uživatele

Okrem DiCapria a mladej Brooks sú všetci herci hrozne nehereckí a ešte tak zhoršujú jednorozmernosť svojich postáv. Hlúpe hororové klišé ich jednania by sa mohlo stať učebnou pomôckou v škole filmu ako odstrašujúci príklad. Nelogičnosti ako ich (výborne) vystihol užívateľ tron nie je potrebné ďalej rozvádzať. Verím, že jedného dňa budú Critters reinkarnovaní v A-like horore, kde nebudú bežať trápne hudobné podmazy a deti ako Johnny budú pekne umierať pod ich zubami. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama