Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Kvalitatívne o schodík nižšie než predchodcovia. Takí sú tretí Kriteri, ktorých tentokrát napratali do zaplesnivenej bytovky, aby zapracovali na terorizovaní miestnych nájomníkov. Tí to majú už tak nahnuté, keďže si na nich zasadol bezchrbtový správca čo naschvál zanedbáva akúkoľvek údržbu, hygienu, len aby sa ich zbavil bez vyplatenia odstupného. Toť náčrt zápletky, ktorá až tak nebaví a pokiaľ nie sú na scéne zubatí chlpáči je to celkom nuda. Ako náhle sa objavia všetko je po starom, Kriteri hryzú, strieľajú, pozerajú telku, telefonujú, nasávajú čistiace prostriedky, po nich vypúšťajú bubliny, jeden dokonca trpí nadúvaním ... holt fazule. Už som iba čakal, kedy si ušupne pri plynovom sporáku a podpáli iného Kritera. Škoda, nestalo sa. Inak stráviteľná epizóda s uchádzajúcou logikou (horí budova, čo nikoho v okolí nezaujíma), tradičným navrátilcom Charliem, charakterným výkonom šestnásťročného DiCapria a doplnkovou scénou pozývajúcou do štvrtého dielu. Ešte keby si niekto špatne nevyložil ako má vyzerať potitulková scéna a nenútil nás sledovať celé titulky. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší než předchozí dva díly. Že bylo Critters málo mi ani tolik nevadilo jako otřesnej scénář plnej "výživnejch" dialogů typu "Moje maminka zemřela, ne jako tvuj tatínek, ale je mrtvá." Ještě k tomu je celej scénář děravej jak cedník. Co mě jako vždycky trochu potěšilo byly blbosti, co Critters vyváděli, když neměli co žrát (řádění v kuchyni). Pro fanoušky DiCapria bude možná důvodem ke zkouknutí trojky fakt, že se tu Leo objevuje v jedný ze svých prvních rolí. Druhá slabší hvězda se teda kutálí za Lea a pár povedenejch scének s Critters. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Annie se svým otcem a bratrem se vrací z výletu, když se jim stane nehoda, která je donutí zastavit na malém parkovišti. Zde se Annie pozná s Joshem, a společně je vyděsí podivín Charlie. A jak je někde poblíž Charlie, lovec critterů, znamená to, že jsou blízko. A jedno critteří vejce si opravdu Annie odveze domů. Hnedka stejný večer, musí celý dům čelit útoku čerstvě vylíhlých critterů, kteří se jako obvykle před ničím nezastaví. Až příchod Charlieho jako vždy všechno vyřeší ... Tak toto je typický představitel filmu, který je natočen jen jako pokračování známé série, a nepřináší zhola vůbec nic. Critteři napadnou celý dům, ale to je stejně úplně jedno, protože postavy jsou natolik všední, že si nikoho z nich nijak nezapamatujete. Jediné co stojí za zmínku, je mladičký Leonardo Di Caprio, i když to jak se cizí kluk dostane do napadeného domu je taky pěkně uhozenej. Critters měli dvojkou skončit, a to mi nikdo nevymluví... ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Třetí díl se již vůbec nepovedl a byl jen slabým odvarem předchozích dvou. Dívat se na něj dá jen ve třech případech. Za prvé ty potvory milujete a nemůžete bez nich být. Za druhé chcete vidět, jak začínal svoji filmovou kariéru Leonardo DiCaprio. Za třetí se musíte hodně, hodně a hodně nudit. Jedna hvězda... asi ze sentimentu. ()

Daumatin odpad!

všechny recenze uživatele

Počas celého filmu som iba neveriacky krútil hlavou, že v takomto nechutnom odpade hrá mladý DiCaprio. Každý nejako začínal, každopádne film som dopozeral iba s veľkým sebazaprením a tých 81 min. bolo pre mňa nekonečných. Debilný film s hlúpym scenárom v ktorom absolútne nič nefunguje. Horor?? Really?? Tak potom asi komédia, ale hrozná. Za mladého DiCapria 5% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama