Reklama

Reklama

Staňte se svědky pekelné vize z roku 1999, kdy se sociální izolace, analogové technologie a znepokojivá domácí videa prolínají v jednu velkou noční můru. (mikki089)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (42)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

1. epizóda: zombie a kapela, zopár pekných vizuálnych scén, inak málo desivé a pomerne chaotické – 2/5. 2. epizóda: scéna v truhle ma celkom bavila, ale stále z toho sršal amaterizmus a nulový strach – 3/5. 3. epizóda: celkom originálny námet s detskou hrou na štýl Bludišťáka, ktorý však pokazil nezmyselný záver. 4. epizóda: suseda alias medúza bola jedna veľká nuda, možno by som časť docenil, keby mám pätnásť rokov. 5. epizóda: zábery z pekla boli atmosferické a pripomínali mi Lovecrafta, škoda len, že väčšina scén pôsobila extrémne lacno – 3/5. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Předem svýho komentáře podotýkám, že jsem nikdy nebyl fandou téhle V/H/S série. Nejlíp jsem ocenil V/H/S 2(2013) a o něco lepší bylo předchozí V/H/S 94(2021). Shodně 3 hvězdy. Ostatní díly téhle série (alespoň pro mě) za moc nestojí. A s tímhle posledním V/H/S výplodem tomu není jinak. Za mě nuda, kterou z odpadu vytahují jen dvě povídky. Nejlepší povídka pro mě byla druhá Suicide Bid a celkem povedená byla i ta poslední To Hell And Back. Když to shrnu tak kdybych V/H/S 99 vypustil tak o nic zásadního nepřijdu. Slabší 2 hvězdy. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Hororová antológia zložená z príbehov, ktoré sú zachytené na videokazetách a odohrávajú sa v roku 1999. - Celkom spokojnosť. Prvý príbeh o výprave do podzemia a čudnej kapele nezaujímavý. Druhý príbeh s hazingom už je na úrovni, má klaustrofobickú atmosféru a pekné dievčatá, pričom je vidno, že skúsený režisér Johannes Roberts vie, čo hororoví fanúšikovia od hororov takéhoto formátu chcú. Tretí príbeh, v ktorom hrajú prím niggas z Detroitu, ma nezaujal vôbec ničím a celkom intenzívny hype okolo jeho režiséra menom Flying Lotus je mi záhadou už niekolko rokov. Štvrtý príbeh super. Tyler MacIntyre má velmi špecifický prístup k teenage hororu a podobne ako u Tragedy Girls sa mu darí velmi dobre zvyšovať intenzitu a zvolenou tematikou ma príjemne prekvapil. No a na úplný koniec to najlepšie zo všetkého. Manželia Winterovci sú na hororovej scéne tento rok asi najpríjemnejším prekvapením. S nulovými rozpočtami a gumovými maskami dokážu tvoriť podmanivé Found Footage kúsky, ktoré ma ani na sekundu nepustia a nesmierne sa pri nich bavím. Keby pijem, tak ich zavolám na pivo, ale keďže alkohol z duše nenávidím, budem si len užívať ich tvorbu, dokial ich neobjaví niekto z väčších štúdií a nezačne im diktovať, ako sa točia horory. Tento diel V/H/S sa celkom podaril. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak tady už se nemá cenu zbytečně rozepisovat. Za zmínku stojí asi jen druhá povídka s pohřbením zaživa. Přesto, že je naprosto předvídatelná, zafungovala zde aspoň jedna dobrá lekačka. Za druhou zmínku pak stojí povídka poslední od šikovných tvůrců nedávného Deadstreamu, který se mi v mnohém trefil do vkusu. Je tu vidět už i Wintrových rukopis a s maskami se opět hodně vymazlili a poskytli i atraktivní kulisy pro svůj příběh a nechyběl ani vtipný závěr. Tu jednu hvězdu tudíž věnuji této dvojici, protože jinak už mě trend V/H/S silně míjí a vyloženě mě sere svojí vyčpělostí a faktem, že si tvůrci myslí, že za dovolenou hroznou kvalitu obrazu schovají i to, že příběh stojí za starou belu. Toto už mě fakt nebaví a po většinu času to pro mě bylo dlouhé utrpení. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejslabší díl z celé série. Nicméně jedna hvězdička za to, že to bylo rozložené do několika povídek, což mi lichotilo, a alespoň na oko utíkalo rychleji. Vždycky tam byla kapka naděje, že další povídka bude lepší, a když ne, tak ta další už bude určitě lepší, až najednou byl konec. Samozřejmě, komu foundfootage vyhovuje, ten by si film vychutnal podstatně lépe než já. ()

Zajímavosti (4)

  • Po svojom uvedení film prekonal streamovacie rekordy na platforme Shudder a stal sa najsledovanejšou premiérou tejto platformy. (Arsenal83)
  • Na rozdiel od predchádzajúcich štyroch verzií V/H/S tento film nemá medzi jednotlivými krátkymi filmami zastrešujúci rámcový príbeh. (Arsenal83)
  • Výroba filmu trvala 9 mesiacov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama