Reklama

Reklama

V adrenalinem nabitém remaku filmu z 80. let vezme bývalý bojovník MMA Dalton (Jake Gyllenhaal) práci vyhazovače v motorestu. Brzy se ale ukáže, že ne všechno je tak, jak se zdá být. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (283)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Remake, který vlastně předělávkou ani moc není, protože si od osmdesátkové dosti přímočaré klasiky vypůjčuje jen název a lehce základní motiv. Pravdou je, že tvůrci vůbec nepochopili, v čem tkví kouzlo a podstata originálu (a dobová relevance) i se všemi chybami, které bezesporu má. Koncepčně naprosto nefunkční, rozkmitané do všech stran, s místy frenetickým střihem, podivně vyklidněným hlavním hrdinou a s řadou nelogičností. Doug Liman v minulosti natočil několik solidních věcí, ale ty časy jsou dávno pryč. Tohle se mu rozpadá pod rukama od cca páté minuty. Nebrat. 3/10! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Bavilo ma to. Príbeh nič moc, no plážové prostredie, hudba (fajn vypalovačky), kočka Daniela Melchior, Jake Gyllenhaal (chlapec sa dobre vymakal) a McGregor ma bavili až do konca. Trošku mi vadilo, že sa Dalton (Gyllenhall) usmieva v každom druhom zábere ako dement, ale koniec koncov to bol sympaťák, ktorý vás dostane v pästných prestrelkách (tak ako aj "hravá" kamera). McGregor hral magora, ktorým tak trochu vlastne aj je a očividne si to aj užíval, toto mu sadlo ako uliate. Doug Liman vie natočiť pútavé (Na hrane zajtrajška), akčné (Agent bez minulosti) a aj zábavne (Pán a pani Smithovci) filmy a toto je kombinácia všetkého. P.S.: nezabudnite na scénku za titulkami. 80% - 4* ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná akční mlátička jak za starých časů. Originál jsem neviděl, tedy nesrovnávám, ale užil jsem si to velmi. Jake Gyllenhaal se na roli slušně vysekal a hraje velkého sympaťáka, který přijíždí na Floridu dělat vyhazovače do vyhlášeného baru, kde je problematická klientela. V baru jsem pracoval, takže prostředí mi bylo sympatické a slunečná Florida se všemi těmi Hawai košilemi byla top, úplně jsem se tam viděl, vlastně tu chyběly jen pořádné kočky. Překvapil mě humor, kde některé hlášky jsou fajn, především ten borec se zlomenou rukou pěkně válel a hezky film okořenil nástup Conora McGregora, který si roli psychopatického šílence vyloženě užívá a nezlobil bych se kdybych ho v podobně ikonických rolí villainů vídal častěji. Fighty jsou bez střihu, jsou hezky drsné a ikdyž lehce digitální, tak pořád hodně fajn. Mám tyhle filmy rád, bavilo mě to, nenudil jsem se, je to správně chlapské a odlehčené a ze sympatického prostředí. Mohly by takové žánrovky na Stream vycházet častěji. 7/10. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $85miliónov║ Doug Liman keď má svoj deň a chuť tak sa prekonáva a ponúka jednu lepšiu scénu za druhou a tu to tak je a teší aj obsadenie kde si to rázne užíva  Jake Gyllenhaal v polohe na oko skromného ochránca ale vo vnútri riadneho zviarata.  Conor McGregor je herecké drevo ale aj tak bavil. /80%/ ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Na to jaká je to ptákovina je to opravdu trochu moc dlouhé, a Gylenhal se tu pokouší hrát nějaká seriozní traumíčka což je dost zbytečné, ale jako celkem svižně natočená jednohubka s parádními bitkami je Road House fajn.Škoda totálně nevýrazného hlavního záporáka, Connor to sice trochu zachraňuje tím že pochopil že má hrát (nebo "hrát") prostě psychotické pako, ale nemá moc prostoru. Velmi mě bavil ten "hodný" gangster, čistě komediálních momentů jako ty s ním tu mělo být víc. 7/10 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (18)

  • Tvorcovia sa snažili inovovať spôsob natáčania bojových scén. Tím vyvinul novú viacprechodovú techniku, aby bitky vyzerali realistickejšie, čo predstavuje odklon od tradičnej bojovej choreografie. (Arsenal83)
  • Jake Gyllenhaal (Dalton) prošel rozsáhlým školením s renomovaným trenérem Jasonem Walshem, aby se připravil na svou roli bývalého bojovníka UFC. Příprava zahrnovala víceúrovňový režim zaměřený na sílu, kondici a výživu, zdůrazňující Gyllenhaalovu oddanost této roli. (TommyZR)
  • 3. marca 2023 Jake Gyllenhaal nakrútil scénu s bývalým bojovníkom UFC Jayom Hieronom po slávnostnom vážení pre UFC 285 v MGM Grand Garden Arena v Las Vegas, Nevada. Scéna sa odohrala pred fanúšikmi, ktorí sa zúčastnili váženia a zahŕňali prezidenta UFC Dana Whitea, hlásateľa a komentátora hry Jona Anika a ďalšieho pravidelného personálu podujatia UFC. Scéna s Gyllenhaalom bola natočená počas prestávky na podujatí. (Arsenal83)

Související novinky

Hrozba smrti se dočká pokračování

Hrozba smrti se dočká pokračování

16.05.2024

Akční mlátička Hrozba smrti (Road House) v režii Douga Limana premiérovala na Prime Video před necelými dvěma měsíci a k dnešnímu dni přilákala k televizním obrazovkám už téměř osmdesát milionů… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno