Reklama

Reklama

Fiona

Krátkometrážní / Horor
USA, 2022, 5 min

Režie:

Andy Chen

Kamera:

Andy Chen

Obsahy(1)

Princezna Fiona musí přežít roky věznění v místnosti nejvyšší věže a vypořádat se se svým prokletím každou noc, když slunce zapadá. (JerryMalfoy97)

Recenze (8)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že by si měl Shrek tu svoji Fionku trošku srovnat. Určitě jde o dobrej nápad ale chtělo by to víc prostoru a hlavně peněz. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Co člověk čeká, to taky dostane a není tam absolutně nic překvapivého nebo více zajímavého - pokud teda znáte Shreka, jinak by to někoho překvapit mohlo, ale kdo bez znalosti Shreka by to vyhledával, že... Ale naštěstí je to krátké a docela vtipné. A kdyby v titulkách hrála nějaká z těch veselých písniček, která hraje i ve Shrekovi, možná bych dal čtvrtou hvězdu. 3* ()

JerryMalfoy97 

všechny recenze uživatele

Parádní fanouškovskej filmeček o postavě princezny Fiony ze Shreka. Vynikající myšlenku podtrhává skvělá atmosféra díky kameře a samozřejmě moc pěkně udělaná maska Fiony a i menší gore se našlo. Určitě stojí za pozornost. 92% Ke shlédnutí zde - https://m.youtube.com/watch?v=LJZoJUj7w-s&list=WL&index=12 ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Neříkám že to nebylo pro fanoušky jak udělané, ale mohli tam dát alespoň Fionu víc krvežíznivou, ale i tá její proměna byla celkem buff, nečekala jsem, že bude taková šereda, atmoška byla vcelku solídny a naháňejíci hrůzu. Shreka počítam Fiona už dávno tráví v spomínkách. Btw chudák rytíř. ()

Reklama

Reklama