Reklama

Reklama

Fiona

Krátkometrážní / Horor
USA, 2022, 5 min

Režie:

Andy Chen

Kamera:

Andy Chen

Obsahy(1)

Princezna Fiona musí přežít roky věznění v místnosti nejvyšší věže a vypořádat se se svým prokletím každou noc, když slunce zapadá. (JerryMalfoy97)

Recenze (8)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Co člověk čeká, to taky dostane a není tam absolutně nic překvapivého nebo více zajímavého - pokud teda znáte Shreka, jinak by to někoho překvapit mohlo, ale kdo bez znalosti Shreka by to vyhledával, že... Ale naštěstí je to krátké a docela vtipné. A kdyby v titulkách hrála nějaká z těch veselých písniček, která hraje i ve Shrekovi, možná bych dal čtvrtou hvězdu. 3* ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že by si měl Shrek tu svoji Fionku trošku srovnat. Určitě jde o dobrej nápad ale chtělo by to víc prostoru a hlavně peněz. ()

JerryMalfoy97 

všechny recenze uživatele

Parádní fanouškovskej filmeček o postavě princezny Fiony ze Shreka. Vynikající myšlenku podtrhává skvělá atmosféra díky kameře a samozřejmě moc pěkně udělaná maska Fiony a i menší gore se našlo. Určitě stojí za pozornost. 92% Ke shlédnutí zde - https://m.youtube.com/watch?v=LJZoJUj7w-s&list=WL&index=12 ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Neříkám že to nebylo pro fanoušky jak udělané, ale mohli tam dát alespoň Fionu víc krvežíznivou, ale i tá její proměna byla celkem buff, nečekala jsem, že bude taková šereda, atmoška byla vcelku solídny a naháňejíci hrůzu. Shreka počítam Fiona už dávno tráví v spomínkách. Btw chudák rytíř. ()

Reklama

Reklama