Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film Megalodon mě moc nenadchnul, přestože má několik kratičkých záblesků a světlejších chvilek, tak svou kvalitou patří k odpadním filmům. Zpracování žraloka patří mezi ty nejhorší co jsem kdy viděl. Ani výkony herců mě moc nepotěšili, ale alespoň si tu zahráli pěkné herečky. Jinak menší obavy nakonec: jak to tak vypadá, tak tvůrci uvažovali i o pokračování protože žádné zvíře nežije samo!!! A já doufám, že pokud někdy vznikne dvojka, tak bude mnohem lepší než tohle. Za pěkné záběry na prehistorické živočichy, scénu s uvízlou rybou a pěkné herečky dávám hodně slabých 30%. Znám totiž ještě mnohem horší žraločí filmy. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Po přečtení zdejších komentů jsem myslel, že to bude sračka a ona to sračka není. Nápad s vrtnou plošinou a odkrytím nějakého "zapomenutého světa" není zrovna originální, ale zpracování se mi docela líbilo. I ty potvůrky co vylézali z tý díry byly docela dobrý. Co už zrovna dobrý nebylo byl samotný Megalodon. Byl trochu moc digitální a to je škoda, když ostatní potvory se tohohle vyvarovali. Jo a na okraj Dunkleosteus dorůstal délky až 10 metrů (ne 2,5 jak nám tvrdili) a s Megalodonem by nikdy neobýval společnou jeskyni, protože vyhynul dávno před tím než se Megalodon objevil. No nic. Jinak si myslím, že film je rozhodně solidní a nezaslouží si tak špatné hodnocení. 55 % ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Stanley Issac než natočil Raptor island produkoval a zahrál si v tomhle veledíle. Tady je vidět že se ten chlápek nezapře. Ale jeho brakové filmy mě už tolikrát dostaly že je prostě boží. Tohle je další blbost, která ač nemá nejhorší příběh tak je prostě špatná. Je dobře že Megalodon se objeví až za půlkou filmu, ale co třeba ten konec? Boha jeho. Celkem mi ale bylo líto že tvůrci neudělaly třeba pokračování kde by nebyl megalodon ale nějaké jiné mořské potvory. ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Nahnevaný filmár z BBC sa nasral a natočil film, ktorý má poučiť, vystrašiť a dodať poriadnu dávku napätia. Už len fakt, a to nechcem byť hrubý, že v ňom hrá človek menom Gary J. Tunnicliffe mi napovedal, že mám čakať sračku. A ku podivu, skvelo som sa zabával, i keď pri väčšine scén sa môj úsmev podobal viac menej na tetanový kŕč. Anyway, tento film je jednoducho recyklácia všetkého zlého, čo existuje, ale aj tak stojí za pozretie. Potom sa preto nečudujte, že niektorí ľudia niektoré filmy hodnotia tak trošku o hviezdičku viac. Sú to tí, čo majú o nejaký ten filmový prehľad viac, pretože si pozrú aj takéto srandy. No a ten žralok - v Spielbových Čeľustiach sú efekty asi 50 krát lepšie, tak posúďte sami. ()

buchannon 

všechny recenze uživatele

Jednou z produkčních společností je 100% ENTERTAINMENT, INC. - což pro tento film platí beze zbytku. :) Ale je pravda, že takováto veledíla musí člověk sledovat opatrně a v malých dávkách, jinak by mohl přijít k psychické újmě. V LEVELu jednou Michal Rybka (podle mě božan) psal: "Recenzovat shity je zábavné, ale člověk může přijít k psychické újmě." Z těmito filmy je to podobné. Mám v počítači složku nazvanou "Filmy - klenoty" a tam se nachází ty největší skvosty (občas je obsah doplňován), ale nebojte se dávkuji si je skutečně v menších dávkách a obezřetně. :) Mé sbírce jednoznačně vévodí série Sharknado. Ale tento "spektákl" to je jiná káva. Vizuální stránka je i na tehdejší dobu otřesná. Např. synchronizovaně svetélkující medůzy. Děj téměř nulový, jeden z nejhorších filmů. Hlavně, že na konci je sáhodlouhý seznam, komu všem tvůrci děkují, nevím tedy za co. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)
  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)

Reklama

Reklama