Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (588)

argenson 

všechny recenze uživatele

Když Steve Sanders na ulici motorovou pilou rozkuchne žraloka a z jeho pajšlu šťastně vytáhne živou kamarádku, to je úlet naprosto nevídanej. Zasmál jsem se hodně a nejvíc mě asi rozsekalo, že to má tři díly. Sračka neuvěřitelná, ale za jistých okolností zábavná kulisa (páč nám na noční v práci v televizi jela jenom Nova). ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Máma vždycky říkala, že mě Hollywood zabije.." ;) A taky zabil !! Zabili Johna Hearda !! Parchanti !! Totiž sežrali !! Ale on to tu taky zabil, v jedné ze svých nejpozoruhodnějších rolí coby věčně nalitý štamgast vyzbrojený barovkou..;) Neskutečná nálož bizarně inspirativní sebeuvědomělé trashové demence s nečekaně chytrým a pomrkávajícím scénářem Thundera Levina a pravděpodobně i zásadní počin studia Asylum a rozhodně i Anthonyho Ferranteho, který svou zábavností předčí vlastně většinu svých ostatních projektů a který mu Wynorski s Bollem mohou jen tiše závidět.. A Ian Ziering ?? Jeden nestačí zierat, protože tenhle sympaťák by tu rozkošnou sebeironii, kterou ukázal už dříve třeba ve Scottovu Dominu, snad mohl rozdávat na potkání.. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Dokonalejší píčovina by se hledala velmi těžko, absolutní filmařské dno dosaženo! A přesně tenhle aspekt dělá ze Žralokonáda mou osobní kultovku, kterou si s jistotou zopakuju a ne jednou. Nemá cenu se rozepisovat , tohle je třeba vidět a užít si. Doporučuji všem s volnou prdelí, tedy bez výskytu pravítek. ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle shit nestačí prosté označení béčko, céčko či déčko. K popisu téhle televizní žumpy totiž nestačí celá abeceda. Takže buď honem rychle utíkejte pryč, nebo se vybavte nejméně jednou basou piv. Bez dostatečného množství alkoholu či jiných omamných látek totiž hrozí poškození mozku a znesvěcení vašeho filmového vkusu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Bouře dala žralokům křídla! Děsivá tornáda nasála hejna hladových žraloků a ti nyní dopadají na Los Angeles. Zuřící bouři není nic svaté, ba ani věhlasný nápis na skále - HOLLYWOOD! Město je zaplavováno proudy vody a žraloci pronikají skrze kanalizaci do ulic, kde loví. Další se snášejí z nebe a dokonávají dílo zkázy. Skupinka neohrožených vedená Finem se snaží zubatou invazi zastavit. No prosím, lidé se bojí tornád, a přitom do nich stačí hodit bombičku a je po problému. Fantastická komedie pobaví ty, kdo se nechají. Nápad s létajícími žraloky je skvělý, použití motorové pily báječné! A kdo by si myslel, že rozčísnutí letícího žraloka ve vzduchu je vrchol, pak ještě neviděl skok po hlavě s motorovkou do chřtánu. Kromě absurdních scén je největší slabinou filmu triková stránka. Vlastně nesmyslné scény pobavily, takže být lepší triky, šel bych s hodnocením ještě výše. Představte si, že jdete po cestě, letící žralok vám ukousne ruku, pak vám další spadne na nohu, zahryzne se do ní a ve finále vám na hrudi přistane třetí...to nevymyslíš. A takhle ta žraločí série pěkně začala.... ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Záběry na exteriér Finova (Ian Ziering) baru jsou skutečné jako na Santa Monica Pier. Interiéry byly natáčeny jinde. (sir-dave)
  • Téměř celý film byl natáčen při slunečných dní. Počasí a déšť musel být tvořen digitálně. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama