Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenční film na nedělní ráno po dvojdenním tahu.Odpoví na rozpaky,které se vám nahromadily v hlavě tázajíce se,zdali jste naprostý magor.Osoby se pohybují převážně ve dvojicích,aby nezpůsobily nevyváženost dvojitého gáblíku kousající stvůry.Skoky ze člunu do vody vítány,žralok totiž také musí pít. ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Efekty od studia Asylum jsou skvostné, fanoušci je miluji a těší se na ně. Ovšem scéna z tohoto filmu, kdy žralok pod vodou útočí a zuřivě se zakusuje do dětské gumové panenky, je převratná a měla by vejít do dějin filmových efektů (zisk Oskara?). Znalci nemohou ocenit jinak, než plným počtem - 100 %. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmov o vraždiacich žralokoch som už videl veľmi veľa a stále ma to ešte baví. Rád objavujem nové snímky, kde títo morskí predátori nemilosrdne masakrajú ľudí. Najlepšie sú samozrejme Spielbergove "Čeľuste" z roku 1975. No nepohrdol som ani ďalšími dielmi tejto série. Videl som už aj všeliakých mega žralokov, zmutovaných žralokov a dokonca viaceré žraločie tornáda, kde doslova títo dravci padali z neba. Včera som mal možnosť zoznámiť sa s piesočnými žralokmi. No a dnes som si doprial ďalší vskutku raritný "Útok dvojhlavého žraloka". Bol to lacný, nízkorozpočtový brak s mizernými hercami, stupidným scenárom, podradnou réžiou a totálne úbohými filmovými trikmi. Ale aspoň som si týmto americkým béčkovým snímkom, z produckie spoločnosti Asylum, zasa trocha viac rozšíril svoje filmové žraločie obzory. * ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Dvouhlavý žralok útočí na školní družinu, jejíž děvčata se předtím ukážou nahoře bez a jako běžnou součást čvachtandy v moři považují trojku se spolužákem. To točil nějakej nadrženej falešnej biolog nebo co? Hodně bizardní béčko s mizernými hereckými výkony, ale co naplat - mám rád sluníčko, moře pláže tak dávám aspoň jednu hvězdu za to. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý nápad. Neherci byli dost žalostní. Ale chápu, že holky byly vybírány hlavně kvůli houpajícím se kozám, protože všechny měly silikonové pětky. Žralok s dvěma hlavami kousal často, takže akce tam byly :-) A dokonce jsme se i nasmáli, když kapitán - profesor, měl bebínko na nožičce a řval, jako by ho nasazovali na kůl. Film má docela dobré hodnocení v zahraničí 50-83%. (83% má film hodnocení v RUSKU!) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Přestože Kate (Brooke Hogan) tvrdí, že za nimi žralok nemůže na mělčinu, v závěru za přeživšími doplave až do kaple. (L_O_U_S)
  • V některých scénách je vidět pobřeží, přestože se film odehrává na vzdáleném atolu. (L_O_U_S)
  • Hlavy žraloka měly být původně spojené. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama