Reklama

Reklama

Pollen

Trailer

Obsahy(1)

Nevinná mladá žena, která nedávno získala svou vysněnou práci, se dostane do toxického sexuálního vztahu se svým starším spolupracovníkem. V důsledku traumatu, které si ze vztahu odnáší, se ocitá v obzvlášť křehkém psychickém stavu, ve kterém se upíná ke květině, již dostala, jako svému nejlepšímu příteli a důvěrníkovi. (geofre)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Majstrovstvá krivých húb, ktoré vydávajú za herecké výrazy. Otravne ukričané ženské, ktorým aj najväčší gentleman chce opaskom nafľaskať a to nielen kvôli výzoru. Brutálna otrava a amatérstvo. Môže zanechať traumu, pretože hoci chce poukázať na mizogýnnosť, zaostalú patriarchálnosť a toxickú maskulinitu, od žalúdka zle prichádza len zo ženských. ()

Pan.Antonin odpad!

všechny recenze uživatele

To rostlinné monstrum bylo celkem pěkné a mohl z toho být fajn horůrek, nicméně tvůrci si řekli ne a rozhodli se, že film využijí k tomu, aby pomocí něj mohli vyjádřit nějaké hlubší myšlenky. Ve výsledku tedy máme dost pitomý příběh, hromadu nudných scén a zoufalých dialogů. K tomu hlavní herečka a několik jejích kolegů dost přehrává a působí tak chvílemi jak banda Pollen. Dlouho jsem přemýšlel, jestli si to aspoň hvězdičku nezaslouží (pár scén mělo náznak slušné atmosféry), ale ne. Nezaslouží. ()

Reklama

Reklama

Reklama