Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike a opičák Minkey jsou bývalí agenti. Jejich cesty se rozešli před deseti lety, kdy přestali oba pracovat v Agentuře. Nyní se však musí dát znovu do akce. Šílený profesor totiž unesl Mikovu dceru Amélii. Oba teď musí spojit síly a zachránit Mikeovu dceru a s ní celý svět! (oficiální text distributora)

Recenze (19)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Mno dětem by se to možná líbilo ale mě to přišlo jako stupidita...ale jedná se o rodinou komedii PRO DĚTI a to se musí respektovat. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Bože opice jako agent radši snesu psi nebo morčata a neříkám že opice je špatný tvor ale film tady se nepovedl. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Je to pěkná blbost, při které jsem přivřela obě oči. Malým dětem od sousedů se tenhle film líbil, alespoň se přestali chovat jako divoká smečka, která měla v úmyslu zbourat celý barák. Seděly před obrazovkou a tiše sledovaly šimpanze, co pár chvaty a hmaty vyřidil starého Japonce. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho se chodí s šimpanzem pro vodu, až se i poslední zbytky vkusu utrhnou. Robert Vince se nikdy nepouští do neznámých oblastí a v různých obměnách pracuje se stejným motivem až do úplného vyčerpání. Svého a především diváků. Je to ustrašená sázka na jistotu, nebo nedostatek tvůrčí invence? Ať je to jakkoli, zařadil se jeho film "MXŠ: Mimořádně extrémní špión" mezi ty rodinné filmové výtvory, nad kterými nemusíme vůbec přemýšlet, děti se zabaví a po konci lze bez bolení hlavy na vše v uklidnění zapomenout. Minkey nedopatřením řádí v nadsázce pitomostí a s bezelstnou samozřejmostí se stává tahounem nezávazných špionážních hrátek. Vedle nezvyklé cirkusové atrakce je hlavní postavou školní dítko Amelia Muggins (Emma Roberts), nepřirozeně inteligentní děvčátko s vědeckými ambicemi, které mohou svět spasit, či zahubit. Hlavní dospěláckou postavou je Mike Muggins (Chris Potter), Ameliin otec a bývalý tajný agent, který je shodou okolností vtažen zpět do nebezpečné dobrodružné hry. Důležitou postavou je uznávaný vědec dr. Farley (Richard Kind), ctižádostivý a všehoschopný při dokončování vlastní vize budoucnosti a potvrzení vlastního výsostného postavení. To pojetí rve vlasy a u dětí snad nalezne větší pochopení. Výraznou postavou je Hugo (Michael Bailey Smith), Farleyův pohůnek s býčí šíjí, tupou zatvrzelostí a zapálenou oddaností. Hlavní ženskou postavou je dr. Amour (šarmantní Musetta Vander). Tato Farleyova spolupracovnice a Ameliin vzor je především křehkou okrasou filmu. Z dalších rolí: Mikova věrná sekretářka Edith (Debra Jo Rupp), vůdce chrámových japonských nindžů Kiro (Pat Morita), či extravagantní podpůrné cirkusové uskupení ve složení Lightning - Blesk (Troy Yorke), bowlingová koule Betty (Kathryn Kirkpatrick), akrobat Fly (Guillaume Lemay-Thivierge) a silák Melmar (Taras Kostyuk). Pro dospělé jedince se film jeví přihlouple, malé děti budou nadšeni. Víc od toho může čekat snad jen nesvéprávný jedinec. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Klasická rodinná pohádka, kterou stačí vidět jednou dvakrát..Není tam nic zajímavého ani převratného co by vás uchvátilo.. ()

Baker 

všechny recenze uživatele

Na začátku filmu jsem se začal smát. Po skončení filmu, jsem nikomu nedokázal říct, proč se mi tahle hovadina tak líbila, protože jsem se pořád smál. Nedokázal jsem usnout, protože jsem se ještě pořád smál. A druhý den také. Ne, nezhulil jsem se u toho. ()

Šuplík 

všechny recenze uživatele

Prečo má MXŠ tak nízke hodnotenie? Lebo nie je z USA, ale z Kanady? Alebo preto, že je to film pre detského diváka? Ok, chybičky on má kadejaké, o logike nemôže byť ani reči, ale keď som mal tak jedenásť rokov, s bráchom sme sa na tom fakt dobre bavili... ()

Wilston odpad!

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se jedná o něco jako rodinnou komedii, tak i přesto mě opičí agent vůbec nezaujal. 0% Jeden z 1001 filmů, které netřeba vidět. ()

Kuny27 

všechny recenze uživatele

olalá... Dámy a pánové, tomuto říkám Béčko jak má být, protože když už béčko, tak pořádné. Co se týče hudebního doprovodu, to má velkou porci hodnocení. Je zvláštní, jak opice dokáže zapůsobit. Kdyby místo ní hrál nějaký herec, určitě dám výrazně horší hodnocení. Opice vede. Opravdu tupý film! ()

Marwinek 

všechny recenze uživatele

Nemám holt mozek Homera Simpsona, a přestože to byl hlavní důvod proč jsem to kupoval, ten šimpanz to prostě neutáh :-) ()

rafix 

všechny recenze uživatele

Je to hraná pohádka a je to spíš pro děti. Ale dá se na to koukat je to taková oddychovka po náročném dni. ()

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Myslím si,že Vince už ujel míle mil za hranicemi smyslnosti,což by nevadilo kdyby byl film dějově i celkově zábavný,a vidím,že Vince s tímto slabě komediálním nádechem neuspěl,když je zde pouze žánr rodinný...=35% -těch opic už bylo moc!!! ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele

Velmi trapný pokus o zajímavý film, je nevtipný. A za doktorku Amurovou mohli dosadit větší kočku, ne nějakou starou bábu. 20% ()

Reklama

Reklama