Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po návratu z mise na Mars není kapitán Patrick Ross tím, kým byl předtím. Infikován mimozemskou DNA, stává se pozvolna strašlivou bytostí s jediným cílem - rozmnožit se s lidskou ženou!!! Několik žen umírá hrůznou smrtí po porodu vetřelčího potomka a je jen jediná žena Eva - umírněnější klon vetřelce, kterou by mohla výzkumnice Laura Bakerová a najatý zabiják Press Lenox využít k dopadení Patricka a jeho zhoubného potomstva. Evin mateřský pud však vykoná své a čas neúprosně běží... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (67)

k212 

všechny recenze uživatele

Tento hm hm velmi plytký a nepovedený sci-fi horror se hodí přesně tam, kde jsem ho shlédla, do pozních nočních hodin na komerční televizi. A proč do pozních nočních hodin? Protože si přijdou na své zvláště milovníci netradičního sexu (rozuměj úchylného, nechutného, mimozemského - každých pět minut něco, takže je to vlastně eroťák). Děj je velmi stupidní a toliko k poblití (doslova - já jsem v určitých situacích přepínala knoflíčkem na dálkáči, abych z toho nehodila šavli - a podotýkám, že jsem před tím nejedla ani nepila). Otázkou zůstává, proč jsem dala jednu hvězdičku namísto odpadu. Jednoduchá odpověď - Michael Madsen, jeho cool výraz a velmi lakonický přístup k věci, ale tuhle jeho polohu znám i z jiných mnohem lepších dílek (no člověk se něčím živit musí, a on si tuším zahrál i v jedničce). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

S odstupem času jednu hvězdu přidávám. Jednička je sice celá v duchu Gigerových nočních můr, ale i zde se na ně dostalo. Milování, tedy spíše páření dvou mimozemšťanů kopíruje v některých momentech Gigerovy obrazy, především jím tak často ztvárňovanou felaci. Gore je šťavnaté, břicha se otevírají, chapadla vystřelují, rudé fontány vyvěrají, kaluže krve se rozlévají a k tomu prsatky u tyče třesou svými zbrojními pasy. Co mě ovšem pobavilo? Reklamy sponzorů na kosmické lodi mířící k Marsu! Chytré, akorát je člověk nestihne všechny přečíst...takže tak moc chytré zase ne. Ve srovnání s řadou céčkových sci-fi je tohle pořád ještě poctivé béčko. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u jedničky jsem nadšený. Souhra sci-fi, hororu a erotiky je perfektně vyvážená a všemu tomu vévodí nádherná Natasha Henstridge. Potěší i návrat Michaela Madsena a Marg Helgenberger. Marg by mi sice vyloženě nechyběla, ale jsem rád, když v pokračováních mých oblíbených filmů, se aspoň z větší části zachová osazenstvo. Mutant 2 je tedy skvělým hororem, který by si správný fanda tohoto žánru neměl nechat ujít. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Opravdu hodně špatné pokračování celkem kvalitního béčkovýho SF horroru. Jako obvykle tu toho je víc a dražší a jako obvykle to prostě je jenom dražší a víc, jinak nic. Herci jsou nevýrazní a až na řemeslníka Madsena ničím zajímaví. Zápletka je, no, přinejmenším podivná. A snaha využít všechny možné postavy z jedničky je až úsměvná. Do dvojky z přeživších nepřešel jenom Forest Whitaker. Na trojku se potom vykašlal i Madsen a Marg Helgenberger a zůstala jenom Natasha Henstridge. V tomto případě jde jen o vykrádačku jedničky, bezostyšnou a naprostou. Těch několik pokusů o obnovení a doplnění děje nápady nevychází. Druhová telepatie a podivné nedomyšlenosti ohledně vývoje ítýho potomků (narodí se minutu po sexu a dospějí až za dva měsíce?), nemožnost zabít se ustřelením hlavy brokovnicí, přestože probodnutí pařátem nakonec stačí, neuvěřitelné obrácení hlavní mimozemšťanky, když se zdá, že všichni umřou. Je tam tolik hovadin, že se vůbec divím, jak mohl někdo dát peníze ještě i na třetí díl. Triky tu jsou sice celkem pěkný, jenže co? Ty jsou dneska všude. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ani trio Madsen - Henstridge - Helgenberger nepozdvihlo tohle nepříliš povedené pokračování z bahna průměrnosti. Jeho zápletka je extrémně hloupá i na oddechové sci-fi béčko a jeho děj místy sklouzává do žánru absurní komedie, ovšem nechtěné (např. obsah rozhovoru s "šíleným" vědcem ve cvokhausu, nebo třeskutě trapná postava kosmonautského niggera). A závěrečný souboj ve stodole je přímo k pláči. Ale ve filmu je i pár roztomilých scének, hlavně ty s neblahými následky sexu marťanských veteránů, a coby večerníček na vypláchnutí mozku je celkem použitelný. Tři s hodně přivřenýma očima, tenhle žánr mám prostě rád. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Maryland ve městech Baltimore, Columbia a Laurel. (Terva)
  • Roli Dr. Hermana měl původně ztvárnit Edward Asner, ale nakonec odstoupil. (Terva)

Reklama

Reklama