Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po návratu z mise na Mars není kapitán Patrick Ross tím, kým byl předtím. Infikován mimozemskou DNA, stává se pozvolna strašlivou bytostí s jediným cílem - rozmnožit se s lidskou ženou!!! Několik žen umírá hrůznou smrtí po porodu vetřelčího potomka a je jen jediná žena Eva - umírněnější klon vetřelce, kterou by mohla výzkumnice Laura Bakerová a najatý zabiják Press Lenox využít k dopadení Patricka a jeho zhoubného potomstva. Evin mateřský pud však vykoná své a čas neúprosně běží... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (67)

monolog 

všechny recenze uživatele

Opravdu hodně špatné pokračování celkem kvalitního béčkovýho SF horroru. Jako obvykle tu toho je víc a dražší a jako obvykle to prostě je jenom dražší a víc, jinak nic. Herci jsou nevýrazní a až na řemeslníka Madsena ničím zajímaví. Zápletka je, no, přinejmenším podivná. A snaha využít všechny možné postavy z jedničky je až úsměvná. Do dvojky z přeživších nepřešel jenom Forest Whitaker. Na trojku se potom vykašlal i Madsen a Marg Helgenberger a zůstala jenom Natasha Henstridge. V tomto případě jde jen o vykrádačku jedničky, bezostyšnou a naprostou. Těch několik pokusů o obnovení a doplnění děje nápady nevychází. Druhová telepatie a podivné nedomyšlenosti ohledně vývoje ítýho potomků (narodí se minutu po sexu a dospějí až za dva měsíce?), nemožnost zabít se ustřelením hlavy brokovnicí, přestože probodnutí pařátem nakonec stačí, neuvěřitelné obrácení hlavní mimozemšťanky, když se zdá, že všichni umřou. Je tam tolik hovadin, že se vůbec divím, jak mohl někdo dát peníze ještě i na třetí díl. Triky tu jsou sice celkem pěkný, jenže co? Ty jsou dneska všude. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Vrací se Michael Madsen, Natasha Henstridge a opět se zapojuje H.R.Giger. CITÁT - Houstone, Orel přistál, opět.......... Sice se skoro patnáct minut neděje nic zvláštního, ale i tak má úvodní scéna své kouzlo. Pak se to rozjede. Porod ala Vetřelec: Vzkříšení je skoro dokonalý. Ve filmu je více sexu, než v prvním příběhu. A taky proč ne, když je to o rozmnožování. Jsou tu povedené gore scény, kvalitní hudební doprovod, ale obsahově to malinko pokulhává. CITÁT - Vesmírné vločky jsou strašná sračka............ Scéna "Zakuklení" je hnusná a zároveň nádherná. Je u ní použita i krásná hudba. (nebudu psát čas, byl by to spoiler). Opět je tu Natasha, která jako S1L, zazářila v prvním filmu,. Zde se jmenuje EVA. Úkol Evy je nejasný. Finální scéna je úžasná, mrazivá a zlá. Prostě stojí za potlesk. H.R.Giger se tu vyřádil. Není to sice tak dobré, jako jednička, ale já mám málo hvězd a tři tomu nedám. Tak že za čtyři. A hurá na trojku. Bojím se však, že to už nebude ono. ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Tento hm hm velmi plytký a nepovedený sci-fi horror se hodí přesně tam, kde jsem ho shlédla, do pozních nočních hodin na komerční televizi. A proč do pozních nočních hodin? Protože si přijdou na své zvláště milovníci netradičního sexu (rozuměj úchylného, nechutného, mimozemského - každých pět minut něco, takže je to vlastně eroťák). Děj je velmi stupidní a toliko k poblití (doslova - já jsem v určitých situacích přepínala knoflíčkem na dálkáči, abych z toho nehodila šavli - a podotýkám, že jsem před tím nejedla ani nepila). Otázkou zůstává, proč jsem dala jednu hvězdičku namísto odpadu. Jednoduchá odpověď - Michael Madsen, jeho cool výraz a velmi lakonický přístup k věci, ale tuhle jeho polohu znám i z jiných mnohem lepších dílek (no člověk se něčím živit musí, a on si tuším zahrál i v jedničce). ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tí vesmírni hajzli môžu osúložiť celú ľudskú rasu k smrti. Chcete si to zobrať na zodpovednosť?“ Myslel som, že Michael Madsen to vytiahne aspoň na 60%, ale objaví sa až po polhodine a ani potom sa o ňom nedá hovoriť ako o hlavnom hrdinovi, nedajbože ako o spasiteľovi tohto paskvilu. Prvý diel mal viacero plusov (Gigerove masky, v dobrom zvláštna herecká kombinácia, originálny nápad s ľudskou a mimozemskou DNA, sex...), ale to sa o druhom povedať nedá. Dvojka síce tiež ponúka solídnu galériu „ksichtov“ (Cromwell, Dundza, Mykelti Williamson, Boyle), ale všetci sú hrozní, dokonca aj postavy, ktoré sa vracajú z prvej časti (aj keď Marg Helgenberger a Natasha Henstridge boli nezáživné už minule...). Hrozný je ostatne celý tento film. Snaží sa blbosť scenára, nezáživnú réžiu a celkový béčkarský imidž maskovať čo najbrutálnejšími trikmi a smiešnou sexuálnou stránkou. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Docela sympaticky krvavé béčko s katastrofální herečkou Nataschou Henstridge (svlíkla se jen jednou), nechutným mutantím sexem, Michaelem Madsenem trousícím jednu "uber" hlášku za druhou a to je tak asi vše. Co v takové matlanině dělá James Cromwell a kdo poradil Madsenovi ať drží pistoli nakřivo jako Stevie Seagal, zůstává záhadou. 38% ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Maryland ve městech Baltimore, Columbia a Laurel. (Terva)
  • Roli Dr. Hermana měl původně ztvárnit Edward Asner, ale nakonec odstoupil. (Terva)

Reklama

Reklama