Reklama

Reklama

O myších a lidech

  • USA Of Mice and Men (více)
TV spot

Amerika po hospodářské krizi, dva přátelé putují z farmy na farmu a hledají práci a touží si vydělat na svuj vlastní vysněný statek. George (Gary Sinise) slíbil Lennieho (John Malkovich) rodině, že se o něj postará, protože Lennie na tom není po duševní stránce nejlépe a má obrovskou slabost pro hebké věci, ale za to má obrovskou sílu a odvede práci za dva. Na nové farmě je čeká práce, přátelé i nepřátelé... (Sonnik)

(více)

Diskuze

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Předvídatelný děj, zas nějaká úchylka, kterou snad trpí každý druhý v té Americe. Bohužel, víc jak dvě to nebudou...

javaznenevim

javaznenevim (hodnocení, recenze)

PanZahadnyCZ

Zkus si něco zjistit o Steinbeckovi a o problémech Amerického jihu ve dvacátých a třicátých letech dvacátého století. Ten film/kniha nejsou až tak zajímavé bez znalosti okolností.

PanZahadnyCZ

PanZahadnyCZ (hodnocení, recenze)

Jsem jediný, komu to připadá jen jako trochu pozměněná Zelená míle? Neříkám, že se mi to nelíbilo, ale připadá mi to založené na stejných okolnostech. 

na příspěvěk reagoval javaznenevim

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Nebavilo. Filmy podle knižní předlohy mi vcelku často přijdou zajímavěší než když se "upeče" narychlo scénář, aby se mohl točit film. Ale tohle mi nesedlo. Už ten výskyt postiženého Malkoviche...jako že ho zahrál dokonale, jenže co z toho...

Uživatel majo25 smazal svůj příspěvek.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Johno Malkovich v roli, kterou není tak jednoduché zahrát, jak to vypadá. Gary Sinise se ujal i režie a vyvedlo se mu to skutečně skvěle. Nenudil jsem se ani chvilinku, i když byl děj relativně jednoduchý. NA 115 minut jsem měl pocit, jako bych tam byl s nimi.

praclik

praclik (hodnocení, recenze)

proste uzasny film nemam co k nemu ani dodat na konci som mal zimomriavky sade nieco prefektnee

Yukari

Yukari (hodnocení, recenze)

Posledná polminúta mi pokazila celý dej, prečo, preboha prečo tam Sinise dal ten flashback? Inak by to bolo výborné spracovanie

Chester7

Chester7 (hodnocení, recenze)

Po dlouhé době jsem zase viděl jeden film, který mě dojal... děkuji

Reklama

Reklama