Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě mladé turistky stanující v národním parku jsou napadeny obrovským medvědem. Zaměstnanci chtějí park uzavřít a medvěda chytit, ale vedení parku o uzavření nechce ani slyšet, jelikož je právě turistická sezóna. A tak varování nikdo nebere vážně, dokud nezačně krvavé řádění. (Chupacabre)

Recenze (29)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Na svoji dobu velice slušný "monster horror". Připadne mi docela slušně natočený, má stále jisté napětí, medvěď se zpočátku příliš neukazuje, veškeré útoky na lidské oběti jsou šikovně natočeny krátkými prostřihy z blízka, kdy tam vidíme tlapu, tak cákanec krve, tam letící ruku apod. ... A pokud se již medvěd ukáže v celé své parádě, je to skutečný medvěd, žádná maska nebo atrapa a ještě k tomu opravdový macek. Tohle musím u filmu opravdu zdůraznit jako velké plus. Jinak je to ale klasická honička za "obludou" někde v lese a do toho nějaké ty masakry, nic víc. Každopádně na svoji dobu hodně v pohodě dobrodružný horror. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přesto nebudu snímek „Grizzly“ hodnotit úplně negativně a dám mu průměr. Je to proto, že snímek má přece jen už čtyřicet let a zase tak moc strašně nezestárnul. Máte z něj pocit, že tvůrci, i když měli hodně omezené možnosti, dělali, co mohli, aby alespoň trochu toho napětí anebo nějakých dalších emocí, v divákovi probudili. A sem tam se jim to dokonce povedlo. Takže trochu z milosti dávám průměr. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

V rozlehlých lesích jednoho amerického parku začíná řádit nebezpečný medvěd grizzly. Měří 4 metry (!), nejvíce mu chutnají bezbranné ženy, ale nepohrdne ani nevinným dítětem. Proti tomuto lidožravému zabijákovi vyrazí do boje místní šerif a zkušený lovec, sami ale netuší, do jakého nerovného boje se to pouští...! Dnes už skoro klasický snímek, kde se příroda spikne proti člověku. Ve většině záběrů potěší živý medvěd, osm mrtvých, trocha krve a několik vzduchem létajících končetin. To aranžování mrtvol na stromy jsem ale od toho medvěda moc nepochopil :) Jinak slušná oddychová jednohubka na páteční podvečer. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Pecka. Stále rovnaká, ako keď som ju pred rokmi videl v rýchlodabingu na VHSke. Krásna príroda, hudba, sympatický hrdinovia a hlavne dostatok, a pomerne krvavých, útokov prehystorickeho Grizzlyho. A stále je to rovnako zábavné, teraz ešte so štipkou nostalgie a kultovosti. Scény ako malý Bobby, rozhľadňa alebo hufnica sú nezabudnuteľné. Jeden z tých kulťáčikov, ktoré si radi pozriete znovu. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Chlupatá variace Čelistí, která však postrádá jejich sílu a filmařské kouzlo. A přestože tu všichni mluví o čtyřmetrovém monstru, vnitřnosti lepých turistek létají vzduchem a mizerné herečky ječí úplně stejně jako jejich kolegyně z béčkových filmů čtyřicátách let, Asmanova kamera zabírá méďu, který na mnoha záběrech vypadá neškodně jako Pů. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (16)

  • Film si celosvětově vydělal přes 39 milionů dolarů, čímž se z Grizzlyho stal nejvýdělečnější nezávislý film roku 1976. (hladass)
  • Pôvodne malo o financovanie projektu záujem štúdio Warner Bros., a preto ich poriadne nasrdila skutočnosť, že projekt získal producent Edward L. Montoro a jeho štúdio Film Ventures International (FVI). (beso74)

Reklama

Reklama