Reklama

Reklama

Grizzly zabiják

  • USA Into the Grizzly Maze (více)
Trailer

James Marsden, Thomas Jane, Piper Perabová a Billy Bob Thornton se představí v akcí nabitém dobrodružství, které se odehrává v aljašské divočině. Když začne v místním městečku řádit nelítostný medvěd grizzly, šerif se vydá do lesa hledat svou manželku ekoložku. Místo ní zde však narazí na svého bratra, bývalého zločince, se kterým si už dávno nemá co říct. Oba se brzy ocitnou na útěku před obrovským medvědím zabijákem. Z lovce se stává lovná zvěř v tomto thrilleru o síle přírody a pachu krve, který zvedne diváky ze židlí. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (288)

castor 

všechny recenze uživatele

Dobrodružných dramat, ve kterých hraje důležité housle mohutná hnědá šelma, není moc. Tenhle se nicméně může, stejně jako třeba starší a samozřejmě lepší Na ostří nože, pochlubit dostatečnou dávkou napětí a na finanční možnosti tvůrců i solidními „medvědími“ scénami. Jeden takový se vydal lovit lidské maso, a protože je situace stále vážnější, musí někdo vyrazit do okolních lesů a něco s tím udělat. Souboj člověka s nevyzpytatelnou divočinou je ztvárněný docela poutavě, podporují ho zkušení herci. Stejně jako tvůrci se drží statečně a s ohledem na očekávání k naprosto průměrné spokojenosti. Za mě je navíc možná i lehce nadprůměrná. I díky pohledu na dvojici Piper Perabo a Michaela McManus!! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Když je grizzly hladovej, je mu jedno jestli jste lesák, nebo objímáte stromy. Chutnáme mu všichni stejně...! '' ------------------- Tohle je v poměrně krátké době další z mnou viděných filmečků, kde nějaké to hladové, nebo rozdrážděné zviřátko požírá lidi. A tak tůristé, zajisté, rozutíkají se po lese... abych vtipně navázal na Verbala, protože jeho - Výpravě, v doubravě.. mně fakt od srdce rozesmálo :-) ! Příběh je poměrně blboučký, hlavním kladem filmu je bezesporu nádherná Severoamerická příroda a věčně mokré jehličnaté pralesy s mechem tak zeleným, až oči přechází...Těch záběrů je film plný, takže tady si divák užije přírody do sytosti. Kdo koukal na reality show History HD - ALONE, měl pocit, že je zase s těmi opuštěnými dobrodruhy v divočině s medvědy kousek na Vancouveru. Šelma se ve filmu objeví celkem záhy a začne s nemilosrdnou likvidací kohokoli, kdo jí přijde pod drápy. Ve filmu máme zlouny, ty jdou napřed a pak klaďáky, kterým se ostré tesáky grizzlyho celkem vyhýbají, někdy až neuvěřitelně. A to navzdory tomu, že se často chovají nelogicky, ba až pardon za to slovo - debilně. Vrcholem všeho bylo asi 10 různých netrefení medvěda z rozličných palných zbraní. Jako hvězda se ve filmu objeví i můj oblíbenec Billy Bob Thorton, ale dle mého si mohl angažmá v tomto filmu odpustit. Přes nejeden povzdech ale musím uznat, že závěr byl celkem akční, byť tam sem tam byla cítit ruka grafikova u digitálních efektů. Pokud chcete vidět film ze stejné divočiny a s pořádným míšou Kuličkou, koukněte na Revenanta. Nic lepšího jsem neviděl. Tohle byla celkem slabota. Dva pepřáky na medvědy. * * ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Žádný malý grizly! Výpravě v doubravě se tentokrát ukáže pěkně přerostlá, krvelačná a agresivní svině a na pěšině po nich sice zbydou tranzistoráky a drahé foťáky, ovšem zasviněné vyhřezlými střevy, urvanými končetinami a prokouslými hlavami, takže je za maliny a med nesmění ani retardovaný zastavárník. Je opravdu milé sledovat, když ze Stokorcového lesa sem tam vyleze i něco jiného než ten kulturně zdegenerovaný infantilní zkurvysyn Pú, jenž už léta svou vyteplenou debilitou dělá z dětí latentní homosexuály snad ještě urputněji než TynkiWynki! Příjemné relaxační áčkové zooporno osazené sympatickými herci, erektilními prdelkami a půltunovým plyšákem, skvostně zakončené jeho opícháním. Škoda jen, že je ten Tedybér zase tak šablonovitě selektivní a rdousí jen ty největší zmrdy. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Tak hodně známých herců se mihlo v tomto kousku a asi je to nejlepší horor, kde je zabiják lesní zvíře. Scény a střih s Grizzlym je perfektní a vizuál je více než slušný. Zvlášť závěrečná akční sekvence je opravdu povedená. Možná příliš dialogů ve scénáři, takže napětí a akční rádius není takový, jak jsem očekával......6/10 ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Neverím tomu, že sa můj Bill Bob zaplietol do tohto... akčného, hororového thrilleru. Je to síce """fantastický""" animal attack reborn, no zároveň viewer animal disappoint. Jako prostredie oukej, no maco očividne netušil vocogo. Z celého snímku si vezmem akorát chudáka maca, ktorý nedostal Bartovu školu , no a to prostředí. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Pôvodný názov projektu Red Machine je odkazom na environmentalistu a dokumentaristu Timothyho Treadwella, známeho pod prezývkou Grizzly Man, ktorý veľkú časť svojho života prežil medzi medveďmi. O svojich zážitkoch rozprával aj v show Davida Lettermana. Tam sa zmienil aj o medveďovi, pred ktorým mal skutočný strach a rešpekt a dal mu meno "The Big Red Machine". V roku 2003 sa vydal Treadwell spoločne so svojou priateľkou do národného parku Katmai, kde ho zabil s najväčšou pravdepodobnosťou práve tento grizly. (beso74)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama