Reklama

Reklama

Tři metry vysoký, zuby jak žiletky, drápy jak ostří nože. Nejděsivější žijící tvor na zabíjení je právě za tebou…
Osm problémových mladých lidí je odsouzeno k týdenní službě v komunitě ve vzdáleném kalifornském parku. Pod dohledem rangera Boba dostane skupina možnost odpykat své činy tím, že absolvuje cestu lesem. Bob jim bude jen poskytovat vodítko. Mezitím se v parku objeví uprchlý sériový vrah. Už v sobě nemůže držet svou krvežíznivost dál a hledá si své nové oběti. V lese však není jediným predátorem. Třímetrový grizzly si chce také přijít na své a skupinu sleduje. Z nevinné cesty lesem se tak stává boj o přežití. Počet mrtvých stoupá a idylické tábořiště se zalévá krví. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Možná, že šel...uááá!" „Teď ho žere...už ho neslyším." Skupina mladých delikventů odjíždí do přírodního parku uklízet odpadky. Na místo je doveze odsouzený uprchlý vrah, což nikdo ze zúčastněných jaksi neví. V lese ovšem číhá něco děsivějšího -vlci, medvěd a pozor: skunk není kočka! Povedené titulky a pak už návštěva parku v čase podzimu, kdy stromy září barvami - poetické. Vůbec příroda je zde krásná a mohlo jí být více. Postavy jsou samozřejmě idiotské, ale o to ani nejde. Správný fanoušek stejně čeká až na čas krmení. Toho se samozřejmě dočká, byť kamera mohla být více přítomna ve vrcholných momentech útoků a žranice. Od osmdesátkových filmů, kterým se tenhle počin podobá, se film liší absencí nahoty, byť příležitosti by byly... Jistě, současný divák ji v době internetu lehce oželí, ale zpestřením by byla. Dojde na utržené ruce, nohy, hlavy i střeva ven. V závěru se divák dozví odpověď na jednu z klíčových otázek, zda Bebe má silikonky, či nikoliv. „Já jsem dobrej medvěd, hele! Uááá!" Svist. Šplouch. Plesk. ()

sellsakul odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočná sračka s vytretými tínedžermi, debilným dejom a ako čerešnička na torte je do filmu nasilu vsunutý zabijak, ktorý vyzerá ako zákazník staničnej reštaurácie po 10.kole poldeci.(nechápem, čo ten robil vo filme, za akým účelom). Jedine, čo sa mi na tejto sračke páčilo, boli pekné kozy(cice boli peknučké...), inak ODPAD V HRUBOM ŠTÝLE!!!!! ()

Reklama

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Ak toto bola komédia, ja som nepochopil ani jednému vtipu. Ak toto bol horor (thriller), tak potom pekne primitívny a nudný. Nápad je celkom dobrý, ale v takýchto filmoch by som čakal, že bude lepšie zobrazené ohrozenie od prírody. Lenže tu sme videl skunka, bieleho vlka (!) a čudného medveďa. K tomu plno teenagerských kecov, trápnych situácii a ešte trápnejšieho konca. Až na pár vrážd a pekného prostredia nemá film čo ponúknuť. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak že dám filmu dvě hvězdy a prokážu mu tím službu (hodnocení se zvedlo z 36% na 37%) to mě fakt rozesmálo. Já tady chci hanit naprosto neatmosférický, nudný film, kde medvěd rovná se skoro celou dobu dvě koupené chlupaté packy z obchodu s kostýmy, herecké výkony jsou na úrovni školní besídky atd...no a zvednu hodnocení...ach jo to mi ten medvěd připravil řádně chlupatou pomstu teď půjdu spát s pocitem , že jsem vyzdvihl film, který mi zkazil večer...že bych mu dal jen jednu hvězdu??? Ne...za svým rozhodnutím si stojím i když jsem na něm hořce zaplakal :-D jinak proč teda dvě? Na konci méďa na minutu je a vypadá v cajku a líbila se mi příroda a jedna dívka co tam hrála (ne to nebyla herečka tak jí nazvat nemůžu) byla vzhledově sympatická tak asi proto nebo mám záchvat štědrosti. Každopádně vyhněte se tomu ještě větším obloukem než medvědovi kterého potkáte v lese. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Já mám takové blbůstky rád, a ještě radši mám zabijácká zvířátka. Medvěd sice není moc originální, ale co už. Příběh je úplně klišoidní a jednoduchej, postavy jsou naprosto degentivní(jako debilní:-)) a povětšinou i zbytečné, hlavně ten vrah mi přišel dost nevýraznej a hlavně zcela zbytečnej.(proč ho tam proboha dávaly?), jo a herci hrají příšerně(jak překvapivé). Celý film se prakticky nic neděje aby se na konci mohl stát masakr, kterej byl perfektní, nevím proč se takhle neodvíjel celou dobu. No co už, 4* hodně slabé. Ale příště už bych tak hodnej být nemusel. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Tom Skull sa k réžii dostal náhodou. Na jednom filmovom festivale sa stretol s producentkou Belle Avery a ukázal jej svoj film, ktorý natočil ako osemročný. Tá mu následne ponúkla post režiséra. (beso74)

Reklama

Reklama