Reklama

Reklama

The Ducktators

všechny plakáty
Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1942, 7 min

Obsahy(1)

Ticho v malé, poklidné vesničce je přerušeno křikem, narodilo se ošklivé kačátko. Prvním pozdravem světu bylo rázné "Sieg Heil". Netrvalo dlouho a další diktátor se vyklubal na svět ...
Hitler, Mussolini a Hirohito jako kačeři se spikli proti Mírové holubici. Bude dobro v této kreslené komedii silnější? (mr.filo)

Recenze (5)

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Snaha být vtipný za každou cenu je výrazná.... (Malá poklidná vesnička je přerušena křikem, narodilo se ošklivé kačátko. Prvním pozdravem světu bylo rázné "Sieg Heil". Netrvalo dlouho a další diktátor se vyklubal na svět ... Hitler, Mussolini a Hirohito jako kačeři se spikli proti Mírové holubici. Bude dobro v této kreslené komedii silnější?) ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Boj proti diktátorom na animovanom poli. Paródia na väčšinu vecí, čím sa dali vtedajší nepriatelia USA v Druhej svetovej vojne zosmiešniť. V rámci príbehu skôr pre deti je tento krátky film oklieštený o množstvo vecí, ktoré mu mohli pridať na kvalite. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Myslím, že vyjadřovat se sáhodlouze k této animované šílenosti opravdu není potřeba. Je to to, co lze velmi jednoduše vyčíst z názvu. 5/5 ()

Reklama

Reklama