Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva newyorští travestité, urostlá černoška Noxeema a elegantní dáma Vida, se rozhodnou zúčastnit soutěže krásy. Noxeema a Vida se spolu dělí o první místo a obě získávají zájezd do Kalifornie, kde se zúčastní celostátní soutěže krásy homosexuálních travestitů. Další ze soutěžících, hispánka Chi-Chi, je nešťastná, že neuspěla. Noxeema a Vida prodají své letenky, koupí starý cadillac a pojedou společně i s Chi-Chi do Kalifornie. Cestou projíždějí Vidiným rodným městečkem a ona se odhodlá a zajede k domu svých bohatých rodičů. Když ale matka vidí svého syna v ženských šatech, otočí se k němu zády. Uprostřed noci narazí trojice cestovatelek na opuštěné cestě na venkovského šerifa Dollarda. Zvrhlý šerif netuší, že v autě nejsou ženy. Rád by si s Vidou užil, ta se brání a srazí šerifa k zemi. Vida se domnívá, že je mrtvý. Rychle nasednou do auta a po pár kilometrech vypoví jejich "koráb silnic" službu a travestité se ocitají v zapadlém městečku Snydersville. Místní automechanik nemá na starý cadillac náhradní díly, a tak s hrůzou zjišťují, že budou muset v městečku na konci světa strávit ještě několik dalších dní. Travestité předvedou místním ženám, jak vypadá pravá dámská jízda. Zatímco se všichni skvěle baví, šerif Dollard se probral z bezvědomí a rozjel rozsáhlou policejní akci... (Nova Cinema)

(více)

Recenze (60)

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad nemám nic proti Swayzemu ani Snipesovi, kterým to docela v ženských šatech seklo ;-), ale podobný scénaristický paskvil jsem už dlooouho neviděl a doufám, že se mu budu zase na dlouho vyhýbat. Bylo to tak úchylný, že jsem se ani nedokázal ubránit to nedodívat do konce - ano stydím se, ale na moji obranu musím říct, že s přetáčením :-) A za trest to dostává odpad a raděj si pusťte Dobrodružství Priscilly, královny pouště, z kterého stejně tento vycházel. [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti téměř k nepoznání nalíčené a namaskované trojici hlavních představitelů, naopak mě překvapilo, jak jsou přirození (pokud jim ovšem role nepředepisovala přehnanou vykroucenost a dabing nepřeháněl dikci). Ale to je taky jediný klad tohoto filmu. Nechápu, že scénáristu nikdo neobvinil z plagiátorství; námět je vysloveně vykradený z fimu Priscilla, královna pouště, natočeného o pouhý rok dřív - a scéna se "zabitým" šerifem až příliš připomíná o čtyři roky starší Thelmu a Louisu. Konec jako by vypadl z nejhorších scén amerických filmů o hromadném uvědomění, co je správné (totéž se děje například ve Svatbě naruby), ale v tomto případě ještě daleko nepravděpodobnější. Nechápu, že se do tohoto nepůvodního paskvilu povedlo zangažovat známá jména, ledaže by původní scénář nebyl tak mizerný a režisér vážně chtěl natočit parodii Priscilly. Ale je mi líto, nezadařilo se. ()

Reklama

Tarhiel 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých filmov, ku ktorému som sa dostal bez akýchkoľvek očakávaní a po zhliadnutí som si myslel, že na CSFD to bude mať aspoň 74 percent, lebo by si ich zaslúžil. Filmu nepomáha originálny, zbytočne dlhý názov, Traja muži v negližé je oveľa výstižnejší. Absolútne som nečakal, že Patrick Swayze a Wesley Snipes (!!!) niekedy v živote hrali transky, ale zhostili sa tých rolí výborne a po počiatočných rozpakoch si to neskutočne užívali - rehotal som sa jak kôň, keď v jednej scéne Naomi Cambell ako náhodná fanynka povie Wesleymu, že by chcela byť taká pekná ako on, a on jej na to: "Honey, good luck." :D Obom zdatne kontruje John Leguizamo, ako začínajúca transka Chi-Chi Rodriguez zo silným mexickým prízvukom, ktorá je nemožne preafektovaná - a hrá ju skvelo. Scenár musel písať niekto, kto sa do trans scény vyzná, lebo tie repliky bolo svkosty počúvať v originále - alebo má napozeranú RuPaul´s Drag Show, ktorej je toto vlastne predchodca. Myslím, že dozrel čas a nabudúce už si spokojne môžem pozrieť Priscillu, kráľovnú púšte :D ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Nemám vůbec nic proti travestitům, ale Swayze a Snipes v hlavních rolích, v českém znění ušišlaných, tranďáků. Proč? Točím film o homotranskách, tak tam nacpu jen transky a né profi herce, kteří v rolích jsou trapní a ještě k tak hnusný, že by výhra v soutěži krásy na ně čekala, tak maximálně na noční zapadlé uličce Brooklynu. Zápory: komediální žánr zde spadá do trapnosti. Klady: pro John Leguizamo jedna stoupající hvězda, jediný s šerifem mě seděli. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Zajímavé téma a dobrý příběh***** zpracovaný bohužel tím nejpitomějším americkým přehraným komediálním způsobem* - dává průměr ***. Zrovna tyto tři herce si představit jako transvestity je téměř nemožné... ale ve filmu to jde. Nedávno jsem v TV zahlídla cosi ze soutěže o asijského transvestitu roku - ale to byly skutečně šikmooké holčiny (tady je to spíš parodie). ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama