Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

fleker odpad!

všechny recenze uživatele

...když zakrejete kočce po narozeni voko...tak se nevyvine a zakrni...vážně by mě zajímalo, co všechno asi museli zdendovi zakrejt pantáta Troška s chotí....dyť tohle už snad ani není možný...já mu zkritizuju jedničku....von napiše dvojku...pošlu mu imejla aby přestal..sepišu xset strankovou petici, kde jenom ja sem se tam podepsal vosumsetkrat...a von jako by ty příspěvky snad skoro ani nečet neboco...a trousí..a trousí...už chapu ty rakušáky..prej VYPNĚTE TEMELIN, ZACHRANITE ŽIVOTY...maj recht...ale jenom v připadě že na nej budou připojeni ve chvili, kdy v esterajch televizi poběži Troska (..ano, čtete správně - ten háček tam neni umyslně..) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kritici s radostí nadávají, v novinách lidi čtou, jaká je to kravina, a pak to takhle hodnotí..jenže...oni na ten film stejnak jdou a stejnak vydělá kopu prachů a stejnak se u toho smějou, tak o co jim všem proboha jde? Nadávat si sice můžou jak chtěj, ale když na to diváci choděj a baví se a nakonec to má takovéhle hodnocení, tak teda nevím, co je nakonec vlastně realita. Dvojka je ale popravdě hrozná. Příběh je hroznej, vtipy už stagnují, a celkově už mi to příjde jako jeden velkej kameňák na samotné kritiky, se kterými diváci utřeli prdel. Tak to nakonec bylo, a i když už je to nudnější než jednička, stejnak se to nezapře, že úspěch zasloužený, nevím, ale každopádně ho měla a s tím se nic dělat už nedá. ()

Reklama

Aleee89 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl ještě horší než jednička. Na to se skoro nedá dívat. Pořád jsou tam stokrát ohrané vtipy, zápletka nijaká... A vůbec se mi tam nelíbila trapná Helena Vondráčková. Ta by se měla držet toho svého jakoby zpívání a nelézt do filmu, protože takoví herci neherci pohnojí film ještě více než je... ()

Terter odpad!

všechny recenze uživatele

Úvahy o tom, jestli je lepší jednička nebo dvojka je jako přemýšet, jestli je lepší mor nebo lepra. Ano, pan Troška se nepoučil a po roce přichází s pokračováním svého (s)hitu, aniž by vzal na vědomí, že "vtipy", které tvoří výplň této série jsou z doby kamenné a dnes už sotva pobaví retardovaného konzumenta toulenu. Ale stále mnoha lidem stojí za to jít do kina na film poslepovaný z těchto "kameňáků". Jaká ironie. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Určitě horší než první díl. Je to opět bezdějový film s pár trapnými scénami a nesympatickými postavami. Vtipy musí znát snad každý, kdo žije na Zemi. Tento film je v podstatě směsice nejznámějších českých vtipů a do toho je vloženo něco, čemu Zdeněk Troška říká děj. Jednu hvězdu dávám za to, že sem se párkrát mírně usmál. 1 hvězda. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Policie České Republiky ve filmu používá zbraně Sig Sauer P226 nebo Beretta M92f. Ve skutečnosti ale české bezpečnostní složky používají pouze CZ 75. (dc125)
  • Rostislav Justin Valeš, který hraje Oldu, je v prvním déle Kameňák (2003) v titulcích uveden jako Rostislav Valeš. V tomto pokračování je ovšem uveden jako Justin Valeš. (JT19)
  • Ve scéně, kdy Pepa (Václav Vydra) říká Vilmě (Jana Paulová), že má "zadek jako kombajn", běží v televizi další režisérův film Andělská tvář (2001). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno