Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Myers je docela třída a zatím v každém filmu mě rozesmál a ani tento nebyl vyjímkou. Já prostě tenhle typ humoru můžu a ať si říká kdo chce co chce mě se to hodně líbilo a dost jsem se smál i když možná z celé trilogie je tenhle díl tím nejslabším, i tak to stačilo abych se pořádně bavil. A já se bavil. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Už to není ten dobrej první díl. Nádhernou E. Hurley vystřídala krásná H. Graham. Vtipů je zde méně a méně povedených. Oproti pilotu je zde více oplzlostí a nechutnostÍ (viz ten fakt hodně nepovedenej tlusťoch). A k tomu je i nesrovnatelný dabing. I ten příběh už lehce ztrácí. Na druhou stranu, a za to dávám 3.*, mě fakt pobavila ta scéna z té talk-show na začátku, jak se tam setkává Dr. Zloduch se synem. To bylo fakt hodně povedené.... Zbytek už spíše podprůměr. ()

Reklama

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Čo si človek pozrie, aby si o kúsok zlepšil náladu? Komédiu. Keďže ja obľubujem bláznivé komédie/paródie, vedel som že ma Austin Powers nesklame. A ani ma nesklamal. Každému je zrejme hneď jasné aký známy film sa tu paroduje: filmy s Jamesom Bondom. Do slova, do písmena a do bodky som sa od začiatku filmu smial až po koniec. Kontrast hlúpeho agenta (Mike Myers) a zlého zloducha (Mike Myers), ktorý sa ako inak snaží o niečoho zničenie. V jeho ceste mu však stojí odhodlaný Austin Powers. Parádny film, ktorý neberte vážne a vychutnajte si ho, pretože občas jednoduchá zábava prospeje. ()

pajik 

všechny recenze uživatele

Film na chlup stejný jako Špionátor z roku 1997, takže nečekejte nic nového a spíš se připravte na staré známé vtípky. Pokud vám ale nevadí pár nechutných scének a zrovna nehledáte nějakou „chytrou“ komedii, budete se u téhle pestrobarevné parodie na všelicos bavit velmi dobře. Navíc oproti prvnímu filmu tady určitě mužská část diváků přihodí jednu hvězdičku za roztomilou Heather Graham… provedeno:) ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

ja vyplachy nepotrebujem, nepotrebujem urcite v tej miere, ze nam ich bude UnHollywood servirovat v jednom kuse. Nie. je to hanba na poctivo urobene filmy, je to hanba co i len natocit. Mna jednoducho tieto parodie (alebo nie su nimi??) nebavia. To potom Casinu Royale je tunajsich 5 hviezdiciek nedostatocnych. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Ve scéně kde Austin a Felicity opouští zemi a letí na měsíc, byly použity záběry startující rakety z filmu Apollo 13. (PußyMagnet)
  • Gesto Dr. Evila je malíček vsunutý do koutku úst. Sval, který umožnuje odsunutí malíčku od dlaně, je v angličtině Extensor Digiti MINIMI. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama