Reklama

Reklama

Agenti FBI se neúspěšně snaží chytit sériového vraha, který popravuje nemocné lidi. Pachatel nezanechává žádné stopy, a tak chtějí k případu povolat psychologa s výjimečnými schopnostmi. Ten se ale ještě nevzpamatoval z rodinné tragédie a nechce se do pátrání zapojovat... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (215)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Rozporuplná kriminálka, která se přehoupne do plně mysteriozního thrilleru. Režisér (tipl bych ho tak na autora nějaké americké městské kriminálky) je docela snaživý a často mu to i jde, bohužel má i místa podstatně slabší, jež brousí do vod televizního podvečera. Nevyvážený je i scénář, konkrétně především kouzelný dědeček Anthony Hopkins, kterému jsem ze začátku jeho vědmu akceptoval, no Elvíru, kterou rozjel v závěru i s přicmrndovačem a bojovníkem za eutanazii Farrellem, už jsem vydýchával jen se sebezapřením. Škoda, že se místo zbytečnýho čtení z gule víc nemoralizovalo, hned by měla Solace větší váhu. Tři by byly asi zbytečně kruté, ale mohlo to taky být o dost lepší. 70% ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Mno , natočiť ''dvojku'' Sedmičky , tak to chce poriadne gule. Hoci sú tieto trileri o masových vrahoch už všetky pomaly na jedno kopyto, tento ich má. Dvaja spešl agenti nemôžu dolapiť chlapíka , ktorý okrem mŕtvych tiel nezanecháva za sebou žiadne iné stopy a tak poprosia o pomoc týpka - medium, ktorým je starý Hopkins , aby im trochu helfnul z núdze. Avšak podozrivý, zdá sa, má v rukách silnejšie tromfy. Na kultový Se7en sa to nechytá síce, ale veľmi rád si to ešte raz dám. Špeciálne kôli jednej ''umeleckej'' vražde. [ 26.9.2015 @ vue cinema, Redditch, UK ] ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to takový fajn, docela dobře promyšlený, což se tak nějak očekává, protože když už tam máte takovou plejádu herců, a že jich je opravdu dost, tak přece jen nemůžete vyrukovat z blbým filmem. Přece jen ale dva herci vynikají natolik, že vás strhnou víc než samotný příběh, který to na diváka trochu hraje. Anthony Hopkins a Colin Farrell dokazují svoje schopnosti. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

V popisu neni krimi,ale první výživná hoďka je krimoška,jako prase.Herecky vytříbený,s excelujícím Hopkinsem,filmek s neznámym vrahem ,kterej jak se zdálo má všechno,co k dobrý kriminálce patří.Po zjevení C.F. se ale film dostal do žánru psychothriller,a celý to krásně šlo do prdele.Tyhle jihoameričani sou vopravdu morem na poli dobrýho filmu,protože zkurvěj úplně všechno.60%. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

To si takhle myslíte, že konečně po dlouhé době čumíte na opravdu vypečeného, skvěle obsazeného, temného a áčkového masouna a první půlka tomu i náramně nasvědčuje. Pak ale náhle v ději lupne, ve scénáři hrkne a vynoří se totálně pomatená esoterická pičovina pro transcendentní teplouše z Brčálníku, u níž si jen přejete, aby se za vámi náhle objevil fešácký ras Kolín, provedl vám rychlou eutanázii a vy jste se nemuseli dožít té metastáze zklamání. A nevytrhnul to ani z posledních sil hanibalující Toníček. ()

Galerie (147)

Zajímavosti (7)

  • Původně se mělo jednat o pokračování snímku Se7en (1995) s názvem Ei8ht. (Jocker94)
  • Film sa natáčal v São Paule (Brazília) a Atlante (Georgia, USA) od 23. mája do júla 2013. (Arsenal83)

Související novinky

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

09.02.2013

Thriller Solace už Hollywoodem bloumá několik let. Své na něm odmakali i scenáristé jako James Vanderbilt nebo oscarový Peter Morgan a studio New Line se z něj nějakou dobu pokoušelo udělat… (více)

Reklama

Reklama