Reklama

Reklama

Herkules v New Yorku

  • USA Hercules in New York
Trailer

Diův syn Herkules žije na hoře Olymp, ale začíná se tu trochu nudit. Napadne ho, že by mohlo být zajímavé navštívit svět obyčejných smrtelníků. Zeus z toho není zrovna nadšený, ale nakonec se Herkules přece jen vydává do New Yorku. Svým zjevem a hlavně silou budí pozornost všech lidí, se kterými se setká. (Vapet Production)

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Mr. Olympia Arnold Schwarzenegger spadl z hory Olymp dolů na zem do New Yorku! Teda, jako tohle je kravina, ale na čistý odpad to nevidím. Cílem bylo proslavit kulturistu Schwarzeneggera a to se podařilo. Nevím, kdo jiný by měl hrát právě Herkula, než on, protože vzhledem k jeho obrovitosti a hroudě svalů se na to hodí pouze jen a jen Arní! Snímek působí strašně levně a je to vidět v každém záběru. Vtipné to taky není a ty tupé a idiotské dialogy. To bolelo nejvíc. Scéna kdy se Herkules prohání na kočáru po New Yorku je celkem dobrá. Začátky každého herce jsou těžké a je jasné, že první film bude katastrofa. V případě Arnolda Schwarzeneggera to platí na 100%. Ale kdo ví, kdyby nehrál právě v tomto filmu, tak by na sebe neupozornil a kdo by potom hrál v kultovní záležitosti Terminátor? Bruce Willis, Van Damme, Stallone a nebo nějaká jiní akční ikona filmu?! Takže za tento film by měl být každý fanoušek Arního rád, že vůbec Herkules v New Yorku vznikl! Těch 88 minut jsem mohl ztrávit i hůř, takže toho času ani nelituju, co jsem s tím ztrávil! ()

Boomstick 

všechny recenze uživatele

Tazko....tazko sa mi toto hodnoti.Neviem malo to svoje katastrofalne chvilky (bitka s medvedom,bitka s namornikmi,posledna bitka,jazda na koci,otrasne stvarneny olymp),ktorych bolo vyse ale aj par dobrych (hlaven dama v lietadle nemala chybu a Prezzie).Ale urcite musim povedat ze Arnie tu vypada jak uplny retard,stale sa tvari rovnako,nevie rozpravat a HLAVNE nevie vobec hrat.Dam tomu 2 hviezdy a budte spokojny. ()

Reklama

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální komedie, která se komedií nikdy nesnažila být. Je tam sice pár záměrných vtipů, ale to jsou ty horší, kterým se rozhodně nezasmějete, ale naprostá vetšina fórů se povedla díky neskutečne špatným hercům (většina jich vůbec nehraje, ostatní špatně přehrávají), hrozné kameře, stupidnímu střihu, scénář vypadá jako kdyby ho napsalo dítě s velkou představivostí, který bylo při psaní na tripu. Exteriéry (myšleno Olymp) vypadají naprosto směšně. Režisér, o tom raděi nemluvim... Arnold má po celý film v zásobě asi 2 výrazy+pár úšklebků.Sečteno, podtrženo tenhle film je totalni sračka. Ale prosím vás, proč to berete tak vážně? Jistě, že bych tohle "dílo" mohl zcela po právu hodit do orpadu, to bych se u toho ale nesměl tak pobavit! Smál jsem se v podstatě od začátku do konce. Kdybych měl špatnou náladu a bral to vážně tak bych to musel zhnuseně vypnout už po první scéně. Ale stačilo mi vidět Diův "blesk", který asi má vypadat hrozivě, ale je opravdu jenom pro zasmátí. A to je v podstatě i celý film. Vážně vám doporučuju (jestli se na tenhle film chcete dívat), neberte ho vážně. Oceňte všechny ty stupidity, jako se Arnieho souboj s medvědem, přítel Preclík co v jednom kuse čumí jako Poseidon v Souboji titánů, když vypustil Krakena a tak dále.. A uvidíte, že se bezvadně pobavíte. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Arnoldov debut, skôr kulturistický než herecký. Videl som dabovanú verziu, ktorá trochu odstránila inak vtedy ešte silný prízvuk a nedokonalú angličtinu mladého Arnolda. Film je samozrejme prúser, ale neviem prečo som si celé roky myslel, že tam hraje vedľajšiu úlohu. Celý dej sa točí okolo neho a bolo zaujímavé sledovať Arnolda, ktorý sa ako herec trápi, ale so scénami, kde využíval svoju silu a svaly nemal žiadny problém. Arnoldov prejav potreboval jednoznačne odľahčiť a uvoľniť, pretože v každej scéne vyzerá rovnako a používa rovnako udivený výraz. "Co je to škvára...?" Dej ako taký mi až tak zle nepripadal, myslím, že by sa z toho námetu dal urobiť slušný film, alebo skôr komédia, no chcelo by to talentovanejšieho režiséra. Jedna biedna hviezda za film, druhá za Arnieho. 30%. ()

Emzet odpad!

všechny recenze uživatele

Můj ty svatý Jeníčku... Tak vedle tohohle je i Conan hotový Woyzeck. Vážně. Člověk by skoro řekl, že to i ten Stallone začínal líp. Pokud nechcete dostat neodolatelné nutkání srovnat celý Štýrský Hradec pro jistotu se zemí, raději si pusťte nějaký pozdější AS film. Třeba i Juniora. Co kecám, klidně i Stay Hungry... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (13)

  • V čase 1:10:51, když Herkules (Arnold Schwarzenegger) a Preclík (Arnold Stang) řídí kočár, je v záběru vidět kino s upoutávkou na proslulé road-movie Bezstarostná jízda (1969). (Džejkop)
  • V původní verzi byl Arnoldův hlas předabován. Na DVD již však figuruje hlas samotného herce. (Džejkop)
  • Film byl kritizován za hrozné herecké výkony, zlé dialogy, nepřesvědčivé speciální efekty, zlé kostýmy a špatný make-up. (Danny F.)

Reklama

Reklama