Reklama

Reklama

Herkules v New Yorku

  • USA Hercules in New York
Trailer

Diův syn Herkules žije na hoře Olymp, ale začíná se tu trochu nudit. Napadne ho, že by mohlo být zajímavé navštívit svět obyčejných smrtelníků. Zeus z toho není zrovna nadšený, ale nakonec se Herkules přece jen vydává do New Yorku. Svým zjevem a hlavně silou budí pozornost všech lidí, se kterými se setká. (Vapet Production)

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Arnoldova první filmová role byla hned ta hlavní ale v zoufale debilním filmu. Co jiného taky nakonec čekat. V roce 1970 začínající a nadějný kulturista si hned zničil image tímhle debilním filmem který se ani nedostal do kin. Až po čase a v době Arnieho větší slávy. Podobně jako Slyův Italský hřebec. Oproti němu je ale tento film , na kterém je špatné snad úplně všechno, zlatej! ()

McLushi 

všechny recenze uživatele

Jéjdamane to je volovina!!! To je rozhodně jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl. Ale jednu hvězdičku dát musím protože jsem v ten den shlídnul ještě Sylvesterův začátek - porno The Party at Kitty and Stud's. V obojích případech ale obdivuju Arnieho i Slye, jak se po těch sračkách mohli prosadit-no teda klobouk dolů hoši. ()

Reklama

Beer Ceps odpad!

všechny recenze uživatele

- 07.09.13 - Svou pevnou pěstí se hrdinně plácám po prsou, jelikož toto je již třetí odpad, který dnes komentuji. (Pokud to půjde takhle dál, a okomentuji každý film, kterému jsem dal odpad, tak tu budu do zítřka.) Arnee začal svou kariéru velice skvostně a mnohem elegantněji, než jeho kolega Sylvestr s holkami od BOBŘÍ řeky. Arneeho učitele angličtiny bych poplácal po zádech, protože naučit našeho svalouna trochu anglicky muselo dát pořádně zabrat. Tak krásný přízvuk jsem skutečně dlouho neslyšel a to ani od spolužáků na základní škole. (A to je co říct.) Arnee nám po celou dobu představuje svou muskulaturu, která dává na prdel vrcholovým sportovcům, kteří trénují na průlezkách polorozpadlého dětského hřiště. Dále je tu 300 Kg medvěd, který zapomněl na to, že v sobě má člověka a bojové scény, které vystihuje jedno slovo: „Facepalm!“ Toto je jen zlomek z dalších podobně skvostných scén, které však znamenaly pouhou startovní čáru jedné velké kariéry našeho steroidového Rakušana. (Doporučená dávka alkoholu v krvi pro sledování tohoto filmu: 2 promile.) ()

JančiBači 

všechny recenze uživatele

Zo Zoo ušiel medved...ARNIE-Hercules zoskoči z koča a vrhne sa na medveda.. Medved po nakladačke od ARNIEHO-Herculesa nemože preglgnut tu potupu a odchádza z New Yorku.Sadá do lietadla a smer SLOVENSKO.. V 80 rokoch sa stal populárnym v relácii pre deti a mládež "Zlatá Brána". Po zrušení relácie po medvedovi ani stopy. Taký Arnie je guvernér... Co keby to bolo naopak...hm?Bol by medved guvernerom? 8))) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Arnoldov debut, skôr kulturistický než herecký. Videl som dabovanú verziu, ktorá trochu odstránila inak vtedy ešte silný prízvuk a nedokonalú angličtinu mladého Arnolda. Film je samozrejme prúser, ale neviem prečo som si celé roky myslel, že tam hraje vedľajšiu úlohu. Celý dej sa točí okolo neho a bolo zaujímavé sledovať Arnolda, ktorý sa ako herec trápi, ale so scénami, kde využíval svoju silu a svaly nemal žiadny problém. Arnoldov prejav potreboval jednoznačne odľahčiť a uvoľniť, pretože v každej scéne vyzerá rovnako a používa rovnako udivený výraz. "Co je to škvára...?" Dej ako taký mi až tak zle nepripadal, myslím, že by sa z toho námetu dal urobiť slušný film, alebo skôr komédia, no chcelo by to talentovanejšieho režiséra. Jedna biedna hviezda za film, druhá za Arnieho. 30%. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (13)

  • Filmový debut Arnolda Schwarzeneggera. (M.B)
  • Film byl kritizován za hrozné herecké výkony, zlé dialogy, nepřesvědčivé speciální efekty, zlé kostýmy a špatný make-up. (Danny F.)

Reklama

Reklama