Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studenti Luke a Roger si chtějí pořádně užít života na kolejích. Jenže Lukovi se na poslední známosti něco nezdá. Jakoby to byla bytost z jiného světa. Po několika podezřelých úmrtích začíná s nebezpečným sledováním stvoření, která mají i druhou odpornou tvář... (oficiální text distributora)

Recenze (46)

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

"kombajn Půl bodu za lekačky. Herecké výkony na úrovni vesnického školního divadla, scénář pod úrovní estrád na Nově, efekty pod úrovní jakékoliv sci-fi. Naprostá ztráta času, vyhněte se tomu obloukem! Jelly strašná slátanina. dialogy, herce, děj a vlastně všechno doporučuji zpopelnit, naložit do rakety a vyexportovat za hranice naší galaxie. ať si užijou i jinde... není mi jasné, kdo na něco takového dá v současné době peníze. bylo by mnohem užitečnější je recyklovat na záchodový papír než je použít pro financování takových nesmyslů." Prečo kopírujem to čo napísali iní ? Prečo svoje hodnotenie nezdôvodním vlastným názorom ? PRETOŽE TENTO FILM JE PRESNE V DUCHU VYŠŠIE UVEDENÝCH KOMENTOV !!! Technická poznámka: DVD síce obsahuje čeký dabing, je však zbavené akýchkoľvek bonusov a obraz je vo formáte 4:3. Des a hrôza ! (18.7.2005) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Bylo mi zaječích patnáct let a po boku bratránka jsem vstupoval do světa filmu. Přes den jsme objížděli videopůjčovny, tahali drobáky z děravých kapes a měnili je za filmy s nejzajímavějšími obaly. A v noci jsme pak sjížděli jeden flák za druhým, spali jsme někde mezi videopůjčovnou a domovem. Tehdy, v oněch patnácti, mi přišlel obal Návnady zajímavý. Dnes, po osmi letech, už ani obal neboduje. Nemluvě o filmu samotném, který je naivní stejně tak, jako je naivní patnáctiletý puberťák bloumající po půjčovně. Ta jedna hvězda je z nostalgie, byly to krásné časy. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nebýt pixelů, tak by jeden řekl, že je to z osmdesátých let. I když pixely jsou tu hodně levné. Nejlepší jsou chapadla, jenže divák si jich zas až tak moc neužije. Hlavně první dvě třetiny jsou neuvěřitelně užvaněný a nebezpečí stále číhá někde za rohem. Úplně největší problém jsou krajně nesympatické postavy, především C. Sevier byl na zabití. Kdysi dávno jsem byl kupodivu spokojený, tentokrát jsem měl problém dokoukat. Původní hodnocení nechávám, i když bych dal spíše jen 2*. Naštěstí poslední čtvrtina je docela akční a hlavně - šťastný konec si jednu malou ušmudlanou hvězdku zaslouží. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Obyčejná střední škola, kde místní studenti mají na starosti to co všude jinde. Kde (a s kým) si nejlépe vrznout. Mezi ně patří i Luke a Roger. Zatímco Luke se nemůže rozhodnout mezi svojí kamarádkou Alex a krásnou blonckou Lilly, Roger má ve všem jasno. Je hustě zamilovanej do (další bloncky) Constance. Ale ani jeden z nich netuší, že jejich krásné přítelkyně nejsou až tak krásné, a vlastně nejsou ani tak moc přítelkyně. A když okolo začnou záhadně umírat ostatní studenti, je potřeba se mít na pozoru ... Obyčejnský teen-horror, kde obvyklá strašidla (Freddy Krueger apod) nahradili docela nehezcí ufounci. Triky jsou na velmi slušné úrovni, aneb ti ufouni jsou opravdu dost nechutní (teda potom co se změní, jinak jsou móóc pěkní). Jinak jde o film, kde je snad nejvíc "lekaček" za minutu (a většinou pěkně sednou). Suma sumárum, na jedno podívaní tak akorát ... ()

wopi 

všechny recenze uživatele

Provařené téma, zpracování také nenadchne... K tomu dopředu odhadnutelné momenty - studentka pracuje s jakýmsi plamenometem (odborníci prominou), mimáci milují chlad (jako ti ve Vlčí boudě)... slaboučké, hloupočké... Malá ukázka - MIMAČKA: Potřebovaly jsme planetu s dostatečnou zásobou mužské DNA ... STUDENT: Ale proč my? Proč naše škola? MIMAČKA: Tuhle školu jsme našly na internetu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kanadské Ottawě a Ontariu. (Terva)

Reklama

Reklama