Reklama

Reklama

Jedovatý břečťan

Trailer

Obsahy(1)

Na první pohled bylo jasné, že s ní budou problémy... Mladá Cooper si našla novou kamarádku. Jmenovala se Ivy, měla blond vlasy, našpulené rty a sukni dost krátkou na to, aby bylo vidět tetování na jejím stehně. Když je Ivy pozvána ke Cooper do rodiny, nemůže spustit oči z jejího otce. Rozhodne se, že si získá jeho náklonnost a nic jí v tom nezabrání - ani jeho manželka. Tak začíná neuvěřitelný boj o přežití, ve kterém jsou hlavními zbraněmi sex, lži a dokonce i vražda. (Falcon Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Od odpadu ke třem hvězdičkám...jediná role, kdy mi Drew Barrymore byla opravdu nesympatická, ale to je pochopitelně tou rolí. Do půlky filmu jsem byla přesvědčená, že dám jednu hvězdičku, ale kvůli závěru jsem nakonec dala slabší trojku. Jsem ráda tak, jak to dopadlo. Zajímavý psychologický thriller..Sára Gilbert mě opět mile překvapila ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Tohle béčko si pamatuju ze začátků vysílání TV Nova, kdy to dávali poměrně často. Čekal jsem víc erotiky a podle hodnocení i celkově horší film. Líbil se mi výkon Toma Skerritta (vzpomínám na jeho postavu v Kudy teče řeka) v roli otce i velmi, velmi svůdná slečna "červená", Drew Barrymore jako mrcha Ivy. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Jedovatý břečťan“ není úplně klasikou thrillerového žánru, ale jedná se přece jenom o film, který má v sobě určitou myšlenku. To, že napětí je zde minimální, to je druhá skutečnost. Umět natočit napínavý film očividně není tak jednoduché, i když Alfredovi Hitchcockovi se to dařilo celkem často. No jo, není každý Hitchcock Snímek je celkem přímočarý a neskýtá mnoho překvapení, ale minimálně na ten průměr má. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání pro mě. Děj nestál za nic, hlavní hrdina byla nadmíru ošklivá a nesympatická, tudíž mě konec naštval ještě víc. Marně jsem hledal Lea DiCapria, ale to na mé hodnocení nemá žádný vliv. Jediným plusem tohoto filmu je podle předpokladů Drew Barrymore. Přesmýšlím jestli po takto zpackané a trapné jedničce má vůbec cenu, abych si pustil druhý, třetí popřípadě čtvrtý díl. Jestli budou z poloviny tak dobré jako tento, tak se bojím, že bych si to nikdy neodpustil. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nevím, co se mi kdysi prohnalo hlavou, že jsem si tuhle "erotickou" kravinu musel stáhnout. Asi mě lákalo to vidět mladou Drew Barrymore s doufáním toho, že dostaneme možnost ji vidět v celé své kráse. Naštěstí si tenhle snímek už nepamatuji natolik, abych mohl lámat svou mysl tím, co ve filmu dělá Leonardo DiCaprio. Každopádně si až moc dobře vybavuji slizkou roli Toma Skerritta a jsem rád, že se tenhle béčkový herec díky svým kontraktům vyhýbá mému filmovému vkusu. Kdyby mě někdy napadlo zhlédnout další díly série, prosím, praštěte mě někdo, velmi silně! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Leonardo DiCaprio se ve filmu ukázal na 5 vteřin. V úvodu filmu je vidět ve scéně, kdy vybíhají žáci ze školy, jako kluk v modrozeleném rugbyovém tričku a bílých šortkách. (BOSCHi)
  • Film měl premiéru na filmovém festivalu Sundance 1992, kde byl nominován na Velkou cenu poroty. (Terva)
  • Natáčení trvalo 35 dní. (Terva)

Reklama

Reklama