Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz se tu nastesti moc neobjevuje, ale i tak to tenhle film moc nezachranuje od podprumerny az spatny zabavy. Rezisersky debut se Bergovi moc nevyvedl, ale nevadi.. postupem casu se beztak ukazalo, ze jeho reziserske kvality jsou jinde. Film se snazi byt vtipny tim, ze do debilniho (ale treba vzdalene moznyho) pribehu o neumyslne vrazde nabaluje debilni komplikace, ktere se podepisuji na mentalnim zdravi vsech zucastnenych. Bohuzel komplikace jsou bud uplne debilni (ala montovani rozrezanych casti tel..) nebo neuveritelne trapny (ruzny lapsy zucastnenych). Kariera Jona Favreaua tohle prezila, skoda ty hanby pro atraktivni Jeanne z Vodniho sveta... nejlepsi na tomhle filmu byla jednoznacne ta stripterka / prostitutka. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Předtím než se stal John Favreau nudným režisérem,býval také nudným hercem a celkově nemastné obsazení je trochu naškodu.4 musím dát už jen proto,že po všech těch naleštěných,sladkobolných a tupých,amerických naivitách sem tuhle černočernou šílenost už vyloženě potřeboval.Pařba ve Vegas může dopadnout i hůř než kocovinou a nezvěstným kámošem.Doslova nářez. ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

parta kamaradu se vydala do las vegas, aby zde oslavila rozlucku se svobodou. kyle si bere lauru, panovacnou a trosku agresivni zenu, ktera chce mit za kazdou cenu dokonalou svatbu. party ve vegas se ale nevydari a kamosi se vraci zpatky jako vrahove - zabili totiz dva lidi. kazdy se s tim srovnava jinak; nekdo se psychicky zhrouti, nekoho zuzuje paranoia a nekdo zas probudi svoji temnou stranku… — strasne jsem si zamilovala ten humor; treba jak uklizeli koupelnu plnou krve nebo kdyz pohrbivali ty mrtvoly (“𝘐 𝘥𝘰𝘯'𝘵 𝘧𝘶𝘤𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘬𝘯𝘰𝘸 𝘩𝘰𝘸 𝘵𝘰 𝘱𝘳𝘢𝘺.”) a pak je zas vykopali :DD — uzasny hlasky, skvely gore sceny. christian slater naprosto exceloval v roli psychopata, kterymu se az moc zalibilo zabijeni lidi :) || ❝𝐈𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐭𝐚𝐤𝐞 𝐚𝐰𝐚𝐲 𝐭𝐡𝐞 𝐡𝐨𝐫𝐫𝐨𝐫 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐬𝐜𝐞𝐧𝐞, 𝐭𝐚𝐤𝐞 𝐚𝐰𝐚𝐲 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐠𝐞𝐝𝐲 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐞𝐚𝐭𝐡, 𝐭𝐚𝐤𝐞 𝐚𝐰𝐚𝐲 𝐚𝐥𝐥 𝐭𝐡𝐞 𝐦𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐚𝐧𝐝 𝐞𝐭𝐡𝐢𝐜𝐚𝐥 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐛𝐞𝐞𝐧 𝐝𝐫𝐢𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐢𝐧𝐭𝐨 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐡𝐞𝐚𝐝 𝐬𝐢𝐧𝐜𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐝𝐞 𝐨𝐧𝐞, 𝐝𝐨 𝐲𝐨𝐮 𝐤𝐧𝐨𝐰 𝐰𝐡𝐚𝐭 𝐲𝐨𝐮'𝐫𝐞 𝐥𝐞𝐟𝐭 𝐰𝐢𝐭𝐡? 𝐀 𝟏𝟎𝟓-𝐩𝐨𝐮𝐧𝐝 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐧𝐞𝐞𝐝𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐦𝐨𝐯𝐞𝐝 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐩𝐨𝐢𝐧𝐭 𝐀 𝐭𝐨 𝐩𝐨𝐢𝐧𝐭 𝐁.❞ ☠️🔪🩸💍✨ ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Snaží se to hrát na Tarantinovku, ale opravdu jen snaží. Vymyšlený to neni špatně, ale přece jen to neni nic, z čeho bych si nadšenim potřísnil kalhoty. Cameron Díaz je na pěst (ale to je cíleně), Jon Favreau je nesympatický nic a potěší Daniel Stern, pro nás známej jako Harry ze Sám doma. Kombinace komedie a thrilleru neni moc běžná, a je to risk. Tady risk moc nevyšel, byť se mi to celkem líbilo. Ale na víc než tři hvězdičky to není. ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli to měla být komedie nebo drama, ale ve finále to není ani jedno. Na drama je tam pár černohumorných scén (scéna "nákupu" v supermarketu nemá chybu, stejně jako závěrečná scéna na zahradě), na komedii je tam zase plho rádoby dramatických scén hádek mezi hlavními představiteli, které mě však svou hysteričností a "ukecaností" lezly pěkně na nervy. Přikláním se spíše k tomu, že mělo jít o černou komedii tarantinovského stylu, ale dech bohužel došel scénáristům brzy po startu. V Las Vegas to ještě šlo, ale jakmile se u naší partičky objeví "výčitky", je zle a film jde (až na pár zajímavých scén) do háje... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Jméno policisty v nemocnici je Randone. Režisér a scénárista Peter Berg hrál ve filmu Země policajtů (1997) také policistu jménem Randone. (HappySmile)
  • Doktora, který prohlásí jednu z postav za mrtvou, si zahrál režisér Peter Berg. (HappySmile)
  • Když se chlapi pokouší zbavit mrtvoly, Christian Slater se zeptá: "Dělali jste to už někdy předtím?". Stejnou otázku položí ve filmu Heathers (1989), když se pokouší zbavit jiné mrtvoly. (HappySmile)

Reklama

Reklama