Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobře fungující harmonickou rodinu řidiče autobusu Františka Strnada (I. Bareš) a knihovnice středních let (V. Jeníková) zasáhne jako blesk z čistého nebe otřesná událost: jejich nadaný, talentovaný, slušný a „hodný chlapec“ Michal (B. Holiček) se doslova přes noc stane těžkým zločincem. Jednoho dne, zdánlivě bez jakéhokoliv motivu, zavraždí svou první lásku Moniku (B. Seidlová). Rodiče nemohou pochopit, jak se to mohlo stát a pátrají po motivech, jejich okolí se od nich odklání… (Česká televize)

(více)

Recenze (71)

hero_bk odpad!

všechny recenze uživatele

Scénárista si šlehl něco z té injekční stříkačky, co se našla na konečné autobusu a hodně ho to utlumilo v tom co napsal. Je to prázdný, nudný a přitom iritující a strašně předvídatelný. A právní chyby: Noviny nesmí zveřejnit fotografii ani jméno nezletilého pachatele. A hlavně: jeho maximální trest by byl 2,5 roku, protože tu vraždu spáchal za těžké opilosti, takže je to trestný čin Opilství, s maximální sazbou 5 let, a on jako nezletilý má maximálně polovinu. Scénárista nemá žádné právní povědomí, stejně jako režisér neví, jak se točí filmy. ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Evicka tricko - Veronika Janikova tak jak jsem ji doposud jeste neznal, timto dekuji tvurcum za toto jeji odhaleni - poznani.Igor Bares nepopsatelny, jednickovy vykon.Hudba skvelesehodici. Pribeh fajn.Nekdy mi vsak prislo , ze syn je sice ve vezeni ,ale ze rodina to moc neproziva a vlastne hned prvni vecer pri veceri opet zazni "Dobrou chut". Prislo mi , ze na to ,ze se neco zasadniho zmenilo, se vlastne nic nezmenilo a rodina reagovala dle meho nerealne. Avsak tak to bylo napsano a nezbyva mi nez to respektovat. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak trošku promrhaný potenciál. Ten dopad, který měl synův zločin na rodinu i postoj okolí, to mohlo být rozpracováno lépe a hlouběji. I na tak krátké stopáži. Lépe obsazená mohla být i postava matky v podání Veroniky Jeníkové, jejíž výkon byl silně kolísavý. Naopak Igor Bareš řádil a z mého pohledu patří k našim nejnedoceněnějším hercům. Celkově koukatelná záležitost, která na jeden večer zabaví, ale záhy upadne v zapomnění. 50% ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Může se to stát komukoliv z nás. Celý život dřete, aby Vaše rodina měla co do pusy, vychováváte děti jak nejlíp to jde. Když vidíte na ulici partu zhulených náctiletých, jak dělají bugr, jste rádi, že něco takového nemáte doma, protože nad nimi držíte pevnou ruku.A najednou, ze dne na den, jste otec vraha.Média Vás otravují až doma, problémy v práci, manželka v blázinci, prostě život na palici. Dá se to všechno ustát? Dobré psychologické drama s výborným Igorem Barešem v hlavní roli. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Takže když to shrnu tak náctiletý arogantní floutek zabije přítelkyni zato aby se s ním nerozešla. Otce a matku zato všichni nenávidí, snaží se je odstranit z práce. Sestru opustí manžel a chce se rozvést. A syn si po pár dnech najde novou holku s tím, že si ji vezme..No to je fest zvláštní příběh .. Nejvíce mě zaujalo jak reagovaly postavy na některé akce - to bylo reálné, přesné..Konečně alespon v nějakém filmu..To zakončení tomu naprosto ubralo, katastrofa..Češi prostě vždy něco začnou a nedokončí.. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Igor Bareš, který hraje řidiče autobusu Františka Strnada, nemá řidičský průkaz na žádné motorové vozidlo včetně autobusu. (TomasSlach)

Reklama

Reklama