Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luke (Ed Harris) a Jackie (Susan Sarandon) se rozvedli jako rozumní lidé, bez žraločí asistence právníků a nedůstojných soudních tahanic. Přesto jejich dvě děti, roztomilý Ben a dospívající Anna, jen těžko snášejí otcovu novou sympatickou přítelkyni Isabel (Julia Roberts). Je mladá, je atraktivní, má zajímavé povolání módní fotografky, ale přes veškerou upřímně míněnou snahu zůstává v očích dětí především zlou macechou, která rozbila manželství rodičů. Jen velmi zvolna, po drobných krůčcích si Isabel získává důvěru a úctu dětí. Když pak Luke požádá Isabel o ruku, korunuje už tak komplikovanou situaci Jackie odhalením svého ponurého tajemství má nevyléčitelnou rakovinu. Umírá. Od této chvíle k sobě zcela rozdílné ženy opatrně hledají cestu a zodpovědná Jackie pomáhá bohémské Isabel zaujmout místo milující a milované matky jejích dvou dětí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se na Ed HARRISE a Susan SARANDONOVOU, ale že to bude taková "poučná" červená knihovna, to jsem opravdu nečekala. Vůbec si nedovedu představit situaci v rodině, kde dochází milenka bývalého manžela za dětmi a vlastní matka ji bere jako nějakou "aupair". A takových hloupých situací je tam více. Hlavně prostořeká holka, které nikdo nedá přes hubu. No vydržela jsem to, ale DVD si nekoupím. ( A Ed Harris tam má roličku, kerou by mohl zahrát i začínající herec). ()

mart93 

všechny recenze uživatele

Nedokážu říct jestli 2 nebo 3 hvězdy. Většinou nadhodnocuju ale teďku udělám vyjímku :) Perfektní herci a herecké výkony bohužel zasazené do jednoduchého filmu o těžkých věcech. Před koncem jsem to vypl protože už jsem ztratil chuť trpět jim ty dojemné scény. Už jsem jich měl za celej film pokrk a kýbl prostě přetekl. Já tohle prostě nehledám ale chápu že někteří se proto na filmy dívají tak těm věřím že jsou nadšení a nemám s tím problém. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Chris Columbus prostě umí. A je jedno jestli jde o romantiku, komedii, atmosférického Harryho Pottera nebo právě toto lehké drama s Julií Roberts a Susan Sarandon. Pokud tedy máte náladu na to povolit jednou uzdu emocím, tak si pusťte tento film a vemte si pár kapesníčků. Budou se hodit. Celkové hodnocení: velmi nadprůměrný film, ale nikoli pětihvězdičkový. ()

Damielka 

všechny recenze uživatele

Chris Columbus má asi nějaký mindrák z dětství. Možná mu se s ním jeho matka odmítala mazlit, že skoro ze všech filmů udělá takovou srdceryvnou, sladkobolnou show, u které se cítíte provinile, když vám v ten správný okamžik nevytrysknou slzy. Druhá nebo první je sentimentální a strašně předvídatelný film. Ale když mě přijede navštívit babička, jsem ráda, že jí mám co pustit. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Extrémě kýčovitý zaoceánský humus, bez špetky invence a zábavnosti. V Americe to možná lidi žerou, ale pro nás je to jen trapný pohled na takřka neexistující charaktery. Narážím především na postavy, které se často chovají naprosto vůči svému věku i postavení, se škrobenou vypočítavostí žhnoucí z očí! Pardon, ale na tohle neskočím... ()

Galerie (60)

Zajímavosti (3)

  • Režisérova dcera Eleanor Columbus se ve filmu na chvilku objevila jako holčička na hodině baletu. (HappySmile)
  • Film byl věnován vzpomínce na Irene Columbus, což byla matka režiséra Chrise Columbuse, která rok před vydáním filmu zemřela na rakovinu podobně jako hlavní postava tohoto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama