Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život utíká rychle... Stíháš to? Nejpůsobivější a nejbrutálnější film o drogovém opojení, který byl kdy natočen. Film, který Vás převálcuje víc než dávka speedu. Tři dny hédonistických hrátek se změní v šílenou odyseu, když se ztroskotanec Ross stane řidičem a místním dodavatelem drog výměnou za své zboží... Následuje jedna bizarní situace za druhou a Ross stále více zapadá do světa toxikomanů, kde neexistují morální zábrany. Otevřte oči a připravte se na jízdu, při které se nedá spát! (DVD Edice)

(více)

Diskuze

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Na to se nedá dívat, kterej magor vymysel ty humus efekty? To je tak na zamotání hlavy, jsem to po 15ti minutách musel vypnout.

 (hodnocení, recenze)

psychoulet ..tomudle se jen tak neco nevyrovna

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Souhlasím s komentářem od POMA Šnup je něco ve stylu Requiem za sen akorát bez takové hloubky.

Faolan

Faolan (hodnocení, recenze)

Kdo si to někdy vyzkoušel na vlastní kůži, musí dát zákonitě hodnocení nahoru. Ti nezasvěcení se sice můžou divit, proč to či ono uděláno jinak, než by čekali, ale s tím jim těžko někdo pomůže. Jinak bych tenhle film rozhodně neřadil do komedie, protože asi kromě dvou scen na něm není naprosto nic k smíchu, ale spíš k zamyšlení a hlavně slouží jako špičková výstraha. Asi hlavně kvůli tomu poslednímu bodu ho osobně řadím k nejlepším filmům o drogách co sem kdy viděl.

Reklama

Reklama