Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Vonter

Vonter (hodnocení, recenze)

Ani moc ne. Džekes jsou taky hovada, ale aspoň občas jsou vtipný a člověka ta jejich pitomost a šílený nápady baví. Zdeno Troškár a jeho partička je spíš k pláči a člověku je jenom trapně než aby se bavil. No, každý zboží má svýho tupce.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Jello Biafra

Jello Biafra (hodnocení, recenze)

Zaujímavé sledovať komentáre podo mnou. Máte fakt zmysel pre humor páni: nojby.bloger, mexer, Ludja a ostatní. Je vidieť že pojem ako dobrý vkus sú vám cudzie.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ludja

Ludja (hodnocení, recenze)

Výbornej film s excelentním Josefem Lauferem. Nejlepší z celé trilogie.

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Tak přes snahu jsme zůstaly normální už jsem si myslel po druhém dílu že to bude lepší ale ono to je dokonce horší jak jednička

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Zdá se, že cukrouš Zdeněk opět zůstal nepochopen. Nedopustil se ničeho, než že skupinu fanoušků svého specifického žánru "vypnimozek" opět zavalil přívalem suchých, ohraných fórů, jejichž vtipnost spočívá právě v tom, že vůbec vtipné nejsou (kameňáky). V tomto smyslu opět předvádí koncert, kdy zdánlivá bezradnost a plácání námětů bez ladu a skladu je ve skutečnosti záměrnou scénáristickou etudou. Citlivě do filmu vkomponoval i problematiku Romů :) Jediné, co mi ve filmi chybělo, byla Kateřina Neumannová, nějakou menší roli pro ni režisér mohl mít, tak snad se této hvězdy dočkáme alespoň ve IV. díle, Kameňáku ze zimního prostředí.

Bolldar

Bolldar (hodnocení, recenze)

hmm. jednička mě pobavila. Dvojka.. ještě jednou, tentokrát absurdněji... dejme tomu, snad je to poslední díl.... Trojka?! Zasmál jsem se asi 6x za celý film, na který jsem se díval právě pro primitivní humor, který chápou snad jen češi ( a slováci samozřejmě). Absolutní propadák!

cascia

cascia (hodnocení, recenze)

Nejhorší sračka, jakou jsem kdy viděla. Jak se tomuhle může někdo smát?

Matt1555

Matt1555 (hodnocení, recenze)

Čím dalej, tým horšie.... ja už len dúfam že sa dalšia časť nikdy nenakruti.

 (hodnocení, recenze)

treti dil sem nevidel ale ................................ urcite je to taky ......... PICOVINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

igi B.

igi B. (hodnocení, recenze)

Tak si tak ex-post dumám, v čem to asi budou jednou hrát ty dětičky dnešních celebříť?... ;-) Třeba takový Václav Vydra IV... :-)))) Možná v nějakých análních sc(é)ánkách s malou Busterovou. Bustr mustr...

Afterpoe

Afterpoe (hodnocení, recenze)

Alespoň máme čím reprezentovat :-((( Nespáchal by prosím někdo atentát na Trošku? Pomohlo by to celé kultuře!!!

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Sice jsem předchozí dva díly viděl, po shlédnutí třetího nijak netoužím, nebude mi vadit, když jej nikdy neuvidím.

Sammael

Sammael (hodnocení, recenze)

Kravina jako všechny kameňáky...chápu že někdo má tenhle humor rád,ale já to nejsem.....jediný co se mi líbí je vztah tchýně a lea...

rygar

rygar (hodnocení, recenze)

neni to zas tak strašny parkrat sem se zasmal ale na lva to rozhodně neni

Reklama

Reklama