Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

AntonG. 

všechny recenze uživatele

Podobně jako u jedničky jsem byl při prvním shlédnutí zděšen či znechucen. Od té doby už nějaká ta voda uplynula a já s překvapením zjišťuji, že v Kameňáku 2 možná zábavnější scény převažují nad těmi trapnějšími. Párkrát jsem se dokonce i zasmál a to se mi u českých filmů z poslední doby moc nestává. Samozřejmě, že neherci hrají přímo hrůzostrašně, místy je zbytečně uřvané či nechutné. Přesto nakonec převažují spíše pozitivní pocity. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Jednu věc umí Zdeněk Troška líp než všichni čeští režiséři dohromady - dokáže své filmy PRODAT. To je určující pro jeho úspěch. Dobře ví, kdo je jeho cílová skupina, dobře ví, jak ji o svých filmech informovat a dobře ví, že to zabere. To bych mu vůbec nevyčítal, přestože do té skupiny nepatřím. Horší je, když Troška v tisku hanobí jiné tvůrce (od Vorlíčka po Hřebejka) jen proto, že točí jiný žánrový odstín nebo se snaží o něco nového. K takové ubohosti se u nás pravidelně uchyluje jen triumvirát Menzel-Troška-Němec. Bizarní trojice, že? ;-) Jinak Kameňák II. za 20 % ()

Reklama

GILLWANDER odpad!

všechny recenze uživatele

Už v predchádzajúcom komentári k prvému extra odpornému Kameňáku som spomenul, že talizman na ochranu pred filmami Zdenka Hroznošku mám svätý krížik, ktorý môžem nosiť aj na krku a v noci dokonca aj svieti, keďže je z fosforu a fotku Ježiša Krista, ktorá ma ochráni pred hocičim. Dvojka Kameňáku je o čosi horšia a to je už milé dámy a páni čo povedať! Nebudem tu menovať ďalšie antisuperlatíva ako sú napríklad: odporné, nechutné, úbohé atď.. Však poznáte...Jedna veta stačí. Zdeněk Hroznoška je kráľ českých najmenej vtipných filmov. Fofrem som musel s pod posteli vyberať fotku Ježiška a krížik, ktorý som si rázom nasadil na krk. Po chvíli mi bolo už lepšie...0% ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Nejde mi o “ohrané vtipy, které každý zná” (tolik let ještě nemám) nebo jejich vtipnost/nevtipnost (vtipné jsou samy o sobě), ale o tu premisu a polohy skvělého vtipu hned vedle absolutně nevtipného výtlemu nebo poznámky. Taky má tato série tendenci cutnout scénu v nejnevhodnější dobu, už si moc nepamatuju kde přesně. Když Genzer působí jako jeden z vtipnějších výkonů, je IMO problém. Kdyby ten Troška dal scénář pod režii někoho jiného a schopného alespoň před obdobím vlastní demence dané osoby (ovšem jak se Zdenda do ostatních navážel, asi je ta pravděpodobnost na cifrách teploty plynného povrchu Neptunu), kdo by vtipy ukázal vizuálně, možná by z toho mohla být prča, která by byla rozporuplná u diváků, ale snad i vtipná. Tak jako tak je ten pseudoděj (ano, opravdu narozdíl od minula nějaký děj!) s nadrženou bábou tak zmagořilý, že tento díl poslat tak nízko nemůžu. V mladém věku se to může zdát vtipné (kromě trojky, ta je fakt nejvíc postavená na palici z novodobých českých filmů), poté už jen čistá křeč. Gah ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No jelikož to je celý postavený na vtipech, který jsou snad ty nejznámější co se daly sehnat, tak je to ještě dobře udělaný, protože je to občas i vtipný ale kdybch to vral jako normální film, tak je to fakt něco šílenýho. Příběh to má minimální a neděje se tam nic novýho než co bylo v prvním dílu, prostě jako normální film by si to zasloužilo odpad, ale když se to bude brát s nadhledem, tak aspoň ty 2 * to může dostat ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Ke konci filmu je záběr na hada, který leze do auta. Vpravo na nalakovaných dveřích je v ten okamžik zřetelně vidět odraz kameramana. (Mr.Hudson)
  • Ve 28. minutě doktorka Helenka (Helena Vondráčková) prohlašuje, že se na starou Kropáčkovou podívá sama. Nikdy se to ale nestane. (JT19)
  • V závěru filmu zazní v rádiu skladba z prvního dílu série. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama