Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

AntonG. 

všechny recenze uživatele

Podobně jako u jedničky jsem byl při prvním shlédnutí zděšen či znechucen. Od té doby už nějaká ta voda uplynula a já s překvapením zjišťuji, že v Kameňáku 2 možná zábavnější scény převažují nad těmi trapnějšími. Párkrát jsem se dokonce i zasmál a to se mi u českých filmů z poslední doby moc nestává. Samozřejmě, že neherci hrají přímo hrůzostrašně, místy je zbytečně uřvané či nechutné. Přesto nakonec převažují spíše pozitivní pocity. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Nevím co řict a nevím proč všechny "docela" rozčiluje, když musí hodnotit film co se jim nelíbí nebo ho považují za odpad! :) Je pravdou že jsem se před filmem náležitě vyspal a uvolnil a věřte tomu nebo ne já se i párkrát zasmál. Smál jsem se jen tomu co jsem neznal, ale i tak toho bylo dost a doslova vtip navazuje na vtip, takže když člověk nachvilu vypne s pozorností určitě mu nějaký ten vtip uteče, popřípadě pokus o vtip. Nechci tento film nijak vyzdvihovat. __Když se nad film povznesu a to tak že si zacpu oč,i uši, nos, hlavu dám do pytle zabalím se do deky, vlezu si do spacáku, ve spacáku do ponorky, ponorku vyplním cementem a potomím se v ponorce do Mariánského příkopu v Tichém oceánu až na jeho samé dno, tak se dá konstatovat, že film je shlédnutelný__. Po pravdě by si zasloužil jednu hvězdičku a to za kameru, o tom není debaty. Ptáte-li se za co je ta druhá, tak ta je za odvahu natočit druhý díl takovéhoto šílenýho experimentu! ()

Reklama

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Trapáreň pokračuje a je až udivujúce ako hlboko dokážu režisér a herci klesnúť. Vtipy nemajú vôbec žiadnu úroveň. Len plno sexuálne ladených frkov, ktoré len ťažko pobavia. (Ne)herci sa nechutne pitvoria a film nemá žiadny dej. Zasa sledujeme cestu modrého viagrového prameňa a zasa počujeme dávno otrepané fóry. Absolútna žumpa českej kinematografie. Ozaj nechápem ako tomuto hnusu môže dať niekto viacej ako dve hviezdičky. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Jednu věc umí Zdeněk Troška líp než všichni čeští režiséři dohromady - dokáže své filmy PRODAT. To je určující pro jeho úspěch. Dobře ví, kdo je jeho cílová skupina, dobře ví, jak ji o svých filmech informovat a dobře ví, že to zabere. To bych mu vůbec nevyčítal, přestože do té skupiny nepatřím. Horší je, když Troška v tisku hanobí jiné tvůrce (od Vorlíčka po Hřebejka) jen proto, že točí jiný žánrový odstín nebo se snaží o něco nového. K takové ubohosti se u nás pravidelně uchyluje jen triumvirát Menzel-Troška-Němec. Bizarní trojice, že? ;-) Jinak Kameňák II. za 20 % ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Hodnotím jako celou sérii, nikoliv jako jednotlivé díly. Před 3 lety jsem se některým vtipům od srdce smál. Některé světlé momenty ve filmu jsou, ale přece jenom točit vtipné scénky bez příběhu není úplně optimální. Respektive - musí se to umět, jako to zvládá například Suchánek s Genzerem nebo britská dvojice Lucas-Walliams, ale troška takový génius není. Některé vtipné momenty tomuto filmu však upírat nelze. (35%) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Ve všech scénách je venku slunečno. (Jyrka)
  • Film obsahuje mnoho rolí dabovaných jinými herci či dabéry. Kropáčkovou (Anna Vejvodová) namluvila Eva Jiroušová, Bobana (Bohumil Hirsh) Pavel Vondra, Uzlíčka (Zdeněk Kozák) Jan Hanžlík, Amnestii (Petra Rysová) Zuzana Skalická, ženu na inzerát (Romana Pitrová) Jaroslava Kretschmerová, čtenáře novin (Vladimír Novotný) Jaroslav Kaňkovský, faráře (Stanislav Stolbenko) Marcel Vašinka, neteř Uzlíčkovou (Gabriela Dušková) Daniela Bartáková a strážníka Oldu (Justin Valeš) Martin Sobotka. A Honzíka Hlaváče (Pavel Sankot) Otmar Brancuzský. opilého stopaře (Václav Tomšovský) Vladimír Kudla, smutného muže v hospodě (Milan Sokolík) Jaroslav Horák, stěhováka (Pavel Pásek) Zdeněk Dušek a studenta (Ondřej Palacký) Radek Hoppe. Papouškovi pak propůjčil svůj hlas Jiří Prager. (funhouse)

Reklama

Reklama