Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Hodný Van Damme proti zlému Van Dammovi. Od jisté doby nestačí Jean Claudovi hrát jen jednu roli ve filmu, ale musí mít nejméně dvě. I když zrovna v Replikantovi se mu to docela podařili -- Hodný Van Damme je tak hodný, až z toho bolí u srdce jak se tváří (ano opravdu, tváří) - a zlý Van Damme je zase tak zlý, že mu není rovno :) Ale teď vážně, scény, kde "replikant" trénuje cviky dle videa, a na to kolik Jean Claudovi je, jsou obdivuhodné. Jen by si zasloužil lepší scénáře... ()

Sairina 

všechny recenze uživatele

Mužský film. Chybí tomu příběh, hlavní hrdina je skvělí bojovník bez mozku a konec je vítězství dobra nad zlem a "krásná bratrská láska". Jediný důvod proč tomuhle filmu dávám jednu * je proto,že Jean-Claude Van Damme v roli replikanta vypadal jak štěňátko (musíte ho naučit na nočník, sedět, jíst, mluvit...). ()

Reklama

Ajinka126 odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, ano.. už od první minuty nevíte, zda se Vám to jen nezdá. Opravdu v tom hraje příšerný a toporný Jean, kterého uznávám za to, že je oblíbeným chlapeckým akčním hrdinou, to je ale vše. Z herectví se za ta léta nic nenaučil. Nevydržela jsem to dokonce, raději jsem přes hlasité protesty vypla tv. Je to skutečně hodno vysílání na Tv Nova. Oni totiž snad ani nemají ambice pro změnu dát do programu kvalitní film. Nedoporučuji ani svému nepříteli. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Replikant není vůbec špatný film. A Ringo Lam nepatří zrovna ke špatným režisérům. Špatné na tomto filmu je pouze to, jak ho většina lidí přijímá. Ale věřím, že polovina ani neměla tu odvahu ho dokoukat do konce a spousta ho jistě ani neviděla. Jakkoli je příběh naivní, není zase tak nelogický, pokud to bereme s nadhledem. ()

#47 

všechny recenze uživatele

Replikant není úplně nejhorší po technické stránce, bohužel samotná zápletka je slušně řečeno podivná, nicméně Van Dammova dvojrole je zajímavá jedno JÁ svým pojetím dementa a to druhé především nezvyklou vizáží, vůbec se nejedná o nějakou Van Dammovskou klasiku, ale ani o akční film...spíš o je to taková sci-fi detektivka s nepříjemnou pachutí trapnosti. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno