Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Shit 

všechny recenze uživatele

Fakt úchylárna, ale tim správným stylem, kterej je děsně zábavnej. nějvětší úchylák ve filmu je jednoznačně Tom Green takový hovado se jen tak nevidí, ale ten tam moc podstatnou roli nemá. Příběh je založenej na docela jednoduchým tématu, ale za to se z něj dá docela dobře vyždímat spousta krutejch scén, ve kterých řáděj hlavně Sean William Scott a Qualls ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Čas od času přijdou dny, kdy si člověk přijde úplně vygumovaný a potřebuje si vypláchnout hlavu nějakým nenáročným snímkem. Z tohoto důvodu jsem včera večer sáhl po tomto filmu. Teenagerské komedie nemusím, ale Todda Phillipse jsem si díky Pařbě ve Vegas docela oblíbil, tak jsem si řekl, že dám Road Tripu šanci. Že to bude pokleslé a ujeté, to jsem čekal. Zároveň jsem ale čekal, že to bude také zábavné. A já se po většinu filmu spíše nudil. Dobré vtipy nedotažené, slibné postavy nevyužité. Je to sice snesitelná teenagerská komedie, ale bohužel nudná. Slabé tři. ()

Reklama

prome 

všechny recenze uživatele

Prumerna komedie o jizde kvuli spatne kazete. to bylo strucne k pribehu a prejdu k memu hodnoceni Tom Green je ve filmu navic a zadny jiny herec,krome Seanna Williama Scota ktery byl lehce nadprumerny, nepodal aspon prumerny vykon a vse zachranuje scenar, ve kterem je mnoho dobrych vtipu a celkem dobra rezie ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Už tehdy T.Phillips prokázal, že se v něm skrývá víc, než jen autobusový foot fetiš a Road Trip mohu směle označit za jednu z nejméně trapných náctiletých komedií točících se kolem známého sloganu Sex, drogy a… zase sex. Podařilo se překousnout soubor více, či méně tragikomických herců (za všechny S.W.Scott, jenž se již stěží vymaní ze škatulky nadrženého dárce spermatu) a možná si dokonce i řeknete, že Paulo Costanza je pro filmy řešící adolescentní pokusy o zásun (v THC oparu) škoda. Po historce o burákovém máslu, koulích a psovi jsem nabyl přesvědčení, že alergie na arašídy je pro některé lidi právě díky této vzkazce spíše psychickou záležitostí.. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Na co Todd Phillips sáhne, to se mu povede a je to vždycky strašná prdel. A Road Trip se jeho standartům rozhodně nevymyká. Je to místy správně ulítlé a už jak název napovídá, jde o trip, který se tak trochu zvrtne a který přinese víc než dost zábavy. Vidět Stiflera potěší vždycky, všechny hlavní postavičky jsou solidně "své" a úsměvné a ikdyž to rozhodně není žádná převratná komedie a řadí se do toho žánru tuctových, ne až tak zapamatovatelných 90minutovek, u kterých člověk jen vypne a baví se, tak jsem si ji užil. Fajn oddechovka. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Přestože se film odehrává na Univerzitách Ithaca, Boston a Austin, většina těchto scén se natáčela na univerzitách Georgia Tech, Emory University a University of Georgia, které se nacházejí poblíž Atlanty. Univerzita, nad kterou na začátku filmu přelétává kamera, je Harvard. (Cheeker)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama