Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

maseer2 

všechny recenze uživatele

bláznivá teenagerská road movie, která nenadchne ani neurazí.. filmu dost škodí více než 2hodinová stopáž (viděl jsem Unrated verzi, před kterou mimochodem na začátku varují sami tvůrci), ale jinak je to v rámci žánru zábava dobrá :)) těm, co těmhle typům filmů moc neholdují, bych Sex Drive moc nedoporučil, určitě pak ne zmíněnou Unrated verzi.. moje hodnocení - průměr - 3* ... "-Promiňte. Tak nějak potřebujeme, abyste se vymočil do chladiče. -Sorry. Zrovna před chvilkou jsem si byl cáknout. Chcete, abych tam nasral?" :D ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Špatná napodobenina deleko víc provařených Prciček a jím podobných komedií. Nepřišlo mi to vtipné. Nějak jsem prostě nedokázala vypnout a bavit se. Zřejmě se už nedokážu asi naladit na tenhle typ šíleností. Možná jsem také brala asi všechno moc vážně, což je další možnost. Jediné, co se mi ve filmu líbilo, bylo to oranžové auto. Asi je něco špatně, když si z filmu odnesu pouze vzpomínku na auto. Na štěstí jsem Sex Drive viděla doma na compu, tak že nemusím litovat vyhozených peněz. Nevím, proč se tyto filmy vůbec točí. Někdo si potřebuje něco dokazovat, nebo co? Vlastně ani netuším, proč dávám tu jednu hvězdičku. Radši nebudu už dál nic psát nebo to sundám úplně. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná dávka typického amerického klišé na bázi ztráty panictví, kde jdou po sobě navzájem dost předvídatelné scény, ale na druhou stranu hraje skvělý soundtrack a James Marsden byl fakticky na zabití (v tom dobrém slova smyslu). Zkrátka učebnicový příklad americké komedie, která ničím nepřekvapí, ale ani neurazí. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Sex drive je skvělá teeneger komedie u které vypnete a skvělé se odreaguejte. Po dlouhé době komedie u které jsem se popadal smíchem za břicho. Herecké obsazení je moc milé, příjemné, krásné a hlavně vtipné. Snad snímek vydělá víc než doposud, protože si to zaslouží. Opravdu velmi příjemné překvapení a všem doporučuju. ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

První půlka je hodně zábavná (např. chodící Kobliha s penisem), jenže v té druhé to jde do háje. Kříží se to romantikou, nereálností, přejetým a později i umláceným zvířetem (nenávidím ubližování zvířat) a dokonce i trapným závěrem s Ianovo bratrem, který po celou dobu filmu imitoval Stiflera (Wtf?!) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Film je natočen na motivy knihy "All the Way" od Andyho Behrense. (Dlee)
  • Kapela, ktorá vystupuje na amišskom festivale Rumspringa, je Fall Out Boy. Objavuje sa aj v poslednej scéne behom tituliek. (QooBo)
  • Na začátku filmu přijde Rex (James Marsden) vzbudit Iana (Josh Zuckerman) a stáhne mu a zahodí deku. V následujícím zaběru je ale Ian opět přikrytý. (Cheeker)

Reklama

Reklama