Reklama

Reklama

VOD (1)

Je čas vyrazit! Andy nechá svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí života na univerzitě. A když se se dvěma spolubydlícími vydá na pivní šampionát, kam směřuje i autobus plný sexy modelek, rozhodně přitom zažije spoustu legrace...
Je čas vyrazit! Andy nechává svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí vysokoškolského života. A když si vzpomene, kolik zábavy si užil se svou dávnou kamarádkou Jennou, jež se stala modelkou, sebere se a ještě se dvěma spolubydlícími vyrazí za autobusem plným sexy modelek na národní pivní turnaj. Podaří se jim dostat se na soutěž včas a získat titul? Andy ovšem netuší, že v téže době se Katy rozhodne vydat se na univerzitu, aby mohla být svému miláčkovi nablízku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Toho režiséra Rashe by někdo měl zbavit způsobilosti k natáčení filmů. Zprznil prcičky a teď i Road Trip. Zde to sice není až tak příšerné jako u prciček, protože je to více zaměřené na romantickou linku a není zde mnoho vůlgarního a fekálního humoru, ale jde vidět, že tvůrci bez toho neumí pracovat. Takže je z toho docela nudné 90-ti minutová rádoby pokračování téměř kultovního Road Trip. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Ani tu nebudu zmiňovat mínusy, kterých je opravdu hafec (nejdůležitější je ale asi ten, že mi za celou dobu nepřišlo nic vtipné), takže jdeme na těch pár plusů. Originální je určitě nápad s "beer pong" hrou, ale potenciál to vůbec nevyužilo. Další věc je chytlavá písnička - i když falešně zpívaná ;-) - a poslední Julianna Guill, které to tu slušelo.. ()

Reklama

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem v jeden den viděl film "Sexy párty" a následně tento, dovolím si napsat, že se mě více líbil Road trip. Protože jsem jednomu dal 2, tomu druhému musím jednu * přitlačit. Jinak oba filmy se opírají především o nevázané studentské radovánky, kde se především vyhledává možnost "pařby a zásunu", takže nějaký vysoký umělecký zážitek nelze očekávat. Tudíž jsem nepřemýšlel a vychutnával jsem si snahy, úspěchy a neúspěchy zúčastněných borců a manekýn. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 4/10 Prostředí 8/10/// +jsou tu pěkný holky, pivní pong má něco do sebe, průvodcem je DJ Qualls -ten bohužel jako jediný zbyl ze staré party, scénář se jen marně snaží aby se mohlo něco dít, příběhově je to vyluhovaný první díl, zábava je tu jen průměrná, ale ve srovnání s původním dílem nebo Eurotripem vůbec žádná, jednou jsem se pobaveně ušklíbl a to na samotném konci, ale prozrazovat nebudu, abych vám nezkazil alespoň tuto jednu srandu/// No jsem dost zklamán. Kdyby se to nesnažilo hrát na pokračování, byla by to neškodná a snad i trochu zábavná komedie a někdo kdo neviděl původní film by se nejspíš pobavil. Jenže srovnávat to s komedií, která patří do TOP 10 v tomto žánru (vedle Deset důvodů proč tě nenávidím, Prci Prci Prcičky, Eurotrip...) to se vůbec nedá. V tomto srovnání Pivní pong prohrává úplně ve všem. Snad jediné co potěší je vaše oko./// Celkem 48%/// ()

LeePriest odpad!

všechny recenze uživatele

Po asi necelé půlhodině co jsem film sledoval se vztyčeným obočím jsem měl sto chutí jej vypnout. Říkal jsem si ale, že špatná první 1/3 filmu nedefinuje kvalitu filmu celkově, takže jsem pokračoval v koukání. Jaká to chyba! Kdybych se byl poslechnul a film hned vypnul, bylo by to nejlepší. Ba ne, kdybych na tenhle odpad nikdy nenarazil, bylo by to nejlepší. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama