Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Klasická, příjemná, americká komedie. Děj se dá snadno předvídat (ostatně jako u většiny komedií na tohle téma), proto je tak těžké dnes natočit alespoň z části originální komedii.... nikdo nechce koukat na American pie 100x jinak a myslím, že Sean Anders dal dohromady v celku solidní, nečím odlišnou záležitost. Pro odreagování je Sex drive určitě ta správná volba. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mívám štěstí na opravdu vtipný a podařený komedie, kteří nedělají ostudu svému žánru. Podobně je tomu i tady. Sympatičtí mladí hrdinové, krásný kočky, Ianův brácha, kýbl srandy, dobrej příběh a několik zajímavých myšlenek ohledně vztahů potěší nejen panice ;-) Recenze na: http://fanmovie.cz/recenze/sex-drive-sex-drive/ ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Špatná napodobenina deleko víc provařených Prciček a jím podobných komedií. Nepřišlo mi to vtipné. Nějak jsem prostě nedokázala vypnout a bavit se. Zřejmě se už nedokážu asi naladit na tenhle typ šíleností. Možná jsem také brala asi všechno moc vážně, což je další možnost. Jediné, co se mi ve filmu líbilo, bylo to oranžové auto. Asi je něco špatně, když si z filmu odnesu pouze vzpomínku na auto. Na štěstí jsem Sex Drive viděla doma na compu, tak že nemusím litovat vyhozených peněz. Nevím, proč se tyto filmy vůbec točí. Někdo si potřebuje něco dokazovat, nebo co? Vlastně ani netuším, proč dávám tu jednu hvězdičku. Radši nebudu už dál nic psát nebo to sundám úplně. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

bláznivá teenagerská road movie, která nenadchne ani neurazí.. filmu dost škodí více než 2hodinová stopáž (viděl jsem Unrated verzi, před kterou mimochodem na začátku varují sami tvůrci), ale jinak je to v rámci žánru zábava dobrá :)) těm, co těmhle typům filmů moc neholdují, bych Sex Drive moc nedoporučil, určitě pak ne zmíněnou Unrated verzi.. moje hodnocení - průměr - 3* ... "-Promiňte. Tak nějak potřebujeme, abyste se vymočil do chladiče. -Sorry. Zrovna před chvilkou jsem si byl cáknout. Chcete, abych tam nasral?" :D ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Neskutečnej zvláštňák. Na jedný straně prcičkovskej humor, na druhý straně crazy humor a pak ještě fousáč se svým suchým humorem, který opravdu co hláška, to zásah. Ovšem neřekl bych, že se jedná o čirou srandózu. Z filmu je v určitých momentech cítit v chování dvou hlavních hrdinů opravdovost. No řekněte kluci, nehonili jsme se alespon jednou za kdekajakou pipinou a neviděli holku vedle nás. Nebo nepřáli jsme si někoho za svou holku nebo za svýho kluka, ale pro naší nesmělost jsme se to báli vybalit ? Nechovali jsme se v určitým věku jako ten brejlatej vohnout ? Fak super ! A to nepočítám toho nádhernýho Pontiaca, kdo by takovýho čtyřkolovýho frajera nechtěl řídit, když jede balit holky, že ano chlapci ? Tohle je prostě road movie s velmi kvalitním motorem. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Během své "velmi trapné údalosti" na pódiu je Ian natočen na mobil a snímek do 2 min odeslán na YouTube.com, kde ho shlédne 5 285 770 diváků. Video ohodnotí 171 171 uživatelů a dostane 4/5 hvězdiček. Datum odeslání je 14. srpen neznámeho roku. Záběr trvá 41 sekund a nick odesílajícícho/točícího herce je "creepyguywithphone1324". Toto video opravdu na Youtube.com najdete, včetně podobně jmenujícího se uživatele. (c.tucker)
  • Na začátku filmu přijde Rex (James Marsden) vzbudit Iana (Josh Zuckerman) a stáhne mu a zahodí deku. V následujícím zaběru je ale Ian opět přikrytý. (Cheeker)
  • Trojice jezdí ve sportovním autě z roku 1969 z třídy tzv. "muscle cars" (silná americká auta). Jedná se o model 1969 Potiac GTO Judge s motorem V8 (osm válců), s výkonem cca 300 koní a objemem 6250 ccm (prostě 6,3l). Rex (James Marsden) jezdí na motorce Honda CR 125 R. (c.tucker)

Reklama

Reklama