Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Bože můj, to bylo blbý! Já tyhle filmy o lidech zavřených v nějakých uzavřených prostorech mám moc rád, ale tohle bylo blbé až na půdu. 9 nesympatických lidí bez nějakého charakteru nebo něčeho, díky čemu by jim člověk fandil (na začátku celkem dobře vypadal kněz, ale ten se pak jenom zbytek filmu modlí nebo cituje něco z Bible... a ne, není to náboženský film), už od začátku je jasné, kdo přežije a kdo tu bude magor no.1, žádný pořádný zvrat tady nenastane, snad jen posledních 10 minut stojí za zmínku, i když magor no.1 působí spíš směšně. Konec zajímavý je, ale tak na rok 2005, stejný závěr už jsem u filmů tohohle typu už nejmíň jednou viděl. Celé to hlavně působí strašně odflákle, postavy jsou ploché a nepromyšlené a nějaké napětí a atmosféru aby člověk pohledal - tady totiž žádná není, snad kromě těch posledních 10 minut a i tak s nimi mám nějaký problém. 1* ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Aaaaa tady se někomu zalíbilo Saw a Kostka a chtěl si něco takového taky natočit, ale jen okopírovat námět a slíbit přeživším 5 milionů nestačí. Předvídatelné, nezajímavé....je spousta filmů, které vypadají od začátku opravdu nadupaně a konec filmu je srazí do hlubin filmové žumpy a tady je to přesně naopak. Celé to z té žumpy vytáhl konec, jinak bych dal odpad. ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Průměrný film po všech strákách. Koukám, že místní odborníci dávají maximálně dvě hvězdy. Nj, klasika. Jasně, v realitě by se tohle asi stát nemohlo, ale who cares? Transformers se taky stát nemůžou a jak je lidi "milujou". Během sledování jsem se nenudil, postavy byly zajímavé a konec překvapivý. Na druhý díl bych se teoreticky těšil, kdyby ho chtěli natočit. ()

Ladisec 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak s takovým dobrým námětem neudělali vůbec nic, dementní scénář, těžce přehrávající herci např. ten černoch byl nejtrapnější ze všech. Tvůrci se pokoušeli oněco podobného co se povedlo ve filmu Kostka a Saw2 a nepovedlo se jim to ani z daleka, ten co byl za kamerama se musel válet smíchy po podlaze, protože takovou smečku dementů pohromadě jen tak neuvidíte, dávám dvě hvězdy za ty supr ženský a závěr byl docela dobrej. ()

MT_Y

všechny recenze uživatele

Já musím naopak hodnotit poměrně kladně, ano byli tam scény, které byli absolutně zbytečné, popř. Slabé, ale celkově to bylo poměrně dobré. 🤗 Jeden herec mě tam štval od úplného začátku do úplného konce a to šlo o toho snad skladatele brejlatý muž. Takže bych film hodnotíl následovně : 4 hvězdy, 83% krátké odůvodnění : jak jsem již uvedl film pro mě stal za to, až na pár chvil a toho herce. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)

Reklama

Reklama