Reklama

Reklama

Phantasm II

  • USA Phantasm II (více)
Trailer

Volné pokračování slavného hororu. Dvojice přátel, kteří jako jediní přežili řádění létajících vražedných koulí ve službách Vysokého muže, se rozhodnou zničit zlo jednou provždy. Připraví se důkladně na všechny překážky, které je mohou potkat. Ale skutečnost je mnohem horší, než mohli očekávat... (MIDO FILM)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Kým jednotka dýchala ešte dojazdom 70tych rokov a inšpiráciou v talianských hororoch, toto sú čisté americké 80s. S prvým dielom to má spoločnú modrastú hmlistú atmosféru, Tall Mana a gule a priemerný scenár až príliš vyžívajúci sa v snových zvratoch a súbojoch reality a fikcie. Lepšia je réžia, ktorá je profesionálnejšia, no jednoznačne horšia je rutinná hudba. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Všichni staví dvojku nad jedničku, ale já ten názor nesdílím. Jasně Coscarelli dostal víc peněz, takže se dočkáme lepších efektů víc akce, víc vražedných koulí víc šílených nápadů než v jedničce a vůbec víc všeho, ale pokud bych to měl k něčemu přirovnat, tak je to podobný jako z pokračováním Terminátora. Ta originalita už je prostě částečně fuč a atmosféru prvního dílu to nepřekoná ani náhodou nicméně i tak furt víc než ok. Komu sedí Coscarelliho styl, tak bude doma, ostatní si budou asi ťukat na čelo.90% ()

Reklama

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Coscarelli přitlačil na pily a obul druhé pokračování do poněkud akčnějšího hávu. Rezignoval přitom na jakoukoliv atmosféru a pokusil se celé podívané vtisknout naprosto jinou tvář. Tajemnost a emoce jsou odsunuty do pozadí a na scénu se dostává čtyřhlavá brokovnice, dražší speciální efekty a triviálnější zápletka. Oproti prvnímu snovému dílu není pro žádnou fantazii místo a divák je tak nucen pouze tupě sledovat poskakující figurky a létající koule. Co na tom, že se zde někdo snaží kopírovat režiséra, jehož hvězda vystoupala o několik pater výše. Kde nic není, ani pár zábavných hlášek a dva tři ucházející vtípky nezaberou. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Daleko více akčnější,ale už tomu chybí ta tajemná atmosféra jedničky. Létající koule jsou vypracovanější,předvedli co všechno ještě dokážou. Kněz to pořádně schytal,Všemohoucí měl asi zrovna siestu. Agnus Scrimm,byl opět dokonale d'ábelský Dlouhán. Jenom jsem trochu postrádala Michaela Baldwina v roli Mike. Trojka už čeká! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Príbeh pokračuje tam kde skončil. Z teenagera Mikea vyrástol mladý muž. Po strašných udalostiach, ktoré sa odohrali v pohrebnom ústave Morgenside, strávil sedem rokov na psychiatrickej klinike. Len čo ho prepustili všetko sa začína znova. Tajuplný Dlháň stále pustoší cintoríny, vykráda hroby a z mŕtvych robí svojich otrokov. Akýchsi podivných, malých zdeformovaných trpaslíkov. Mike sa rozhodne, že ho musí za každú cenu zastaviť a pomstiť tak smrť svojho staršieho brata. Spolu so svojim plešatým kamarátom Reggiem sa pustí do prenasledovania Dlháňa. Režisér Don Coscarelli natočil dobré pokračovanie svojho zvláštneho horroru - "Phantasm II". *** ()

Galerie (57)

Zajímavosti (16)

  • Dvojposchodový dom, ktorý vo filme exploduje, nie je žiadnou kulisou, ale skutočnou stavbou. Stál v ceste novo stavanej diaľnici, a tak ho štát Kalifornia predal filmovej produkcii za 200 dolárov s podmienkou, že ho po demolácii odpracú. (beso74)
  • Aby Reggie Bannister (Reggie) vyzeral na začiatku filmu o 10 rokov mladšie (prológ sa totiž odohrával tam, kde sa prvý diel končil), prefarbil si vlasy na čierno. (beso74)

Související novinky

Reklama

Reklama