Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 1
USA, 2002, 94 min

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (270)

CiTrus007 

všechny recenze uživatele

Dokonalý začátek - cameo s Cruisem, DeVitem, Spielbergem a Britney Spears mě opravdu příjemně překvapilo. Zbytek filmu bohužel nic moc - nechutnost a trapnost z většiny převažuje nad alespoň částečně vtipnými hláškami. Dá se na to dívat jenom kvůli Beyoncé nebo Cainovi. Začínám cítit vytěženou značku. 3/10 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Work It Out - Beyonce Knowles [3:22] ,2. Miss You - The Rolling Stones [3:39] ,3. Boys - Britney Spears/Pharrell Williams [3:46] ,4. Groove Me - Angie Stone [4:16] ,5. Shining Star - Earth, Wind & Fire [2:52] ,6. Hey Goldmember - Foxxy Cleopatra [2:44] ,7. Ain't No Mystery - Smash Mouth [3:57] ,8. Evil Woman - Soul Hooligan/Diana King [3:45] ,9. 1975 - Paul Oakenfold [4:22] ,10. Hard Knock Life (Ghetto Anthem) - Dr. Evil [1:45] ,11. Daddy Wasn't There - Ming Tea/Austin Powers [2:46] ,12. Alfie - Susanna Hoffs [2:47], ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Určitě ne první zhlédnutí] Ale pánové, tady už se vaří opravdu z vody a potřetí vidět to úplně samé už je rána na solar veškeré potenciální zábavě. Kromě nejepičtějšího úvodního camea (zase ty devadesátky, jaké to komedy-retro) už je Austin Powers naprosto bezzubý a vyčerpaný koncept, který už zapomněl dělat humor. Michael Caine je ve filmu opravdu asi jenom omylem a přitom by mu role postaršího špióna měla sednout jak ulitá - to jenom dokazuje s jakou bezradností a ležérností Jay Roach k třetímu zářezu v sérii přistoupil. Laciná rutina a snadný šek pro všechny zúčastněné, škoda že Myersovi tím vlastně zatloukl předposlední hřebíček do jeho kariéry ve hraných filmech. 30 % ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Střelená komedie s takovým množstvím cameo rolí, jakým se nemůže přiblížit snad žádnej film. Mike Myers ve všech rolích, co hrál, byl geniální a tenhle film prostě po všech stránkách táhnul. on. Beyoncé je strašná trubka a asi nikdy nepřijdu na to, proč ji tam někdo obsazoval. Celkově je to dobrá oddychovka, na kouzlo legendárního Špionátora však Mike Myers nedosáhnul. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Filmy s Austinom Powersom mám v celku rád, hoci nemám ani poňatia prečo. Mike Myers je podľa mňa v role Powersa skvelý, ale film žiaľ nie je príliš zábavný. Sú scény, nad ktorými sa pousmejete, scény, počas ktorých vám príde nevoľno (Goldmemberova koža) a scény, počas ktorých vybuchnete smiechom, ale ani to nič nezachraňuje. Páčila sa mi tu najmä úvodná scéna so známymi hercami a inými celebritami (nepochopím, ako ich všetkých mohli nahovoriť na cameo v takomto filme), na tej som sa celkom pobavil. Inak slabé, opakovanie vtipov z predchádzajúcich častí, zabávanie sa na opakovaní týchto vtipov atď. Dávam 3x* ako som dal aj ostatným "Powersovkám", ale to len preto, že ich mám rád. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama