Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD - Slabý jak čajíček, po všech stránkách. Soundtrack a některé věty se téměř doslova opakovaly z předchozího dílu a i námět nepřináší absolutně žádnou inovaci. Jediná Amy Adams to trochu zachraňovala, ale zejména představitel Sebastiana byl nevýrazný ňouma a i rádoby wow závěrečné rozuzlení tomu nikterak nepřidalo. Takhle podělat pokračování v podstatě kultovní jedničky...to se snad ani nesmí. Za mě jen díky přijatelné délce (rozuměno velmi krátké) a pár úsměvným momentům se to jen tak tak udrží a nespadne pod průměr. Rovný střed. 50% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Super sexi Amy Adams bude tým najväčším lákadlom. Zaujímavosť: Pôvodným zámerom scenáristu a režiséra Rogera Kumbleho bol televízny seriál, lenže prvé natočené epizódy o sexuálne žeravých stredoškolákoch vyvolali značnú polemiku v tlači a nikdy sa nedostali do vysielania. Namiesto toho je režisér prepojil niekoľko dotočených scén do celovečerného filmu. Nijako zaujímavý film, ktorému výrazne chýba viac humorných situácií a hlášok. Takisto dejovo sa jedná o slabý a neuveriteľne prázdny kúsok. Film zachraňuje iba všadeprítomný vyhrotený erotický náboj a trochu prekvapivé vyústenie filmu. Inak z hola nič. Ani hudobná stránka. Jednotku som ani nevidel, toto som si pozrel kvôli Amy Adams a práve tá ma donútila dopozerať snímku až do konca. ()

Reklama

skaann odpad!

všechny recenze uživatele

Z počátku to vypadalo jako lehce podprůměrná americká romantická komedie ze střední, kterých je všude plno, ale postupně se to dost zvrtlo a stala se z toho poměrně perverzní prasárna bez děje a s dost padlym koncem. Je to spíš parodie na americký romantický filmy, i když tak to nejspíš myšlený nebylo... ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Manipulace na druhou, můžu jen tleskat. Sice je pravda, že film je někdy opravdu jen o sexu a to dost divně ale z mé vlastní zkušenosti můžu říct, že někteří lidé prostě takoví jsou... Pro mě dobrá (a poučná) komedie s prvky dramatu, na kterou se vždy rád podívám. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Neveľmi príjemný paradox - ako relatívne vydarenú "jednotku", tak i dvojku režíroval rovnaký človek (Roger Kumble aj teraz podľa vlastného scenára) a hoci je v pokračovaní o čosi otvorenejšia erotika ako v krotkom "origináli", jedná sa o ešte nudnejší film. Dominuje mu nevýrazná "televízna" réžia, mdlé herecké výkony a čudný žánrový maglajz. V podstate strata času, jednotka (alebo jemne spriaznené DIVOKÉ HRY) sú vzrušujúcejšou investíciou pre vaše šteklivé súkromné chvíľky. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama