Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (64)

plakát

Bílé jako sůl (2011) odpad!

Již dlouho sem neviděla takto zbytečný film. Příběh nudný a chvílemi docela absurdní, herecké výkony špatné, dialogy bez emocí atd.

plakát

Rango (2011) 

Průměrný příběh, vtipy klasické animákovské, skvělá hudba a zpracování opravdu vynikající - vážně jsem věřila, že ten muž je herec. :-)

plakát

Absolvent (1967) 

Naprosté zklamání. Děj skoro žádný, zápletka tuctová, konec až trapný. Div, že jsem neusnula... Co lze ocenit, je hudba.

plakát

Nebezpečná svůdnice (1992) 

Jako horor je tento film jednoznačně odpad. Naštěstí jsem měla příležitost vidět ho v kině, kde se lidi váleli smíchy nad jeho absurditou, takže jsem si ho ve výsledku docela užila. Víc jak dvě hvězdičky ale určitě nemůžu, to je opravdu za tu atmosféru. :-)

plakát

Gejša (2005) 

jistě zajímavé spracování, pro milovníky knižní předlohy však poměrně sklamání...

plakát

Taxidermia (2006) 

Ať už tento film působí jakkoli, rozhodně se jedná o film velice zajímavý. Myslím, že označení horor je trochu zavádějící, Taxidermia je spíše film nechutný - rozhodně nedoporučuji pro slabší povahy. Já osobně se musela často smát, abych se nepozvracela (jak to značnou část filmu dělají postavy). Ráda bych nějak film shrnula, ale myslím, že je to nemožné, Taxidermia přináší zážitek tak nepopsatelný, že to prostě musíte vidět...

plakát

M*A*S*H - Nashledanou, sbohem a amen (1983) (epizoda) 

Vůbec nechápu, co se komu na tomhle filmu líbí. Přiznávám, že seriál MASH neni zrovna můj nejoblíbenější, ale film je opravdu o ničem. Na začátku se dovíme, že válka brzy zkončí a pak jen celou dobu čekáme, kdy se tak stane. Do konce války se ve filmu alespoň něco děje, ale pak přícházejí nekonečné scény o ničem - každý člen osazenstva nám večer před odjezdem domu sdělí, co bude po válce dělat, a ráno se pak všichni loučí, což vypadá tak, že každý z hlavních hrdinů se musí při odjezdu rozloučit se všemi, kteří zatím neodjeli. Kdyby film zkončil o hodinu dřív, jenom by mu to prospělo a i tak by byl dost dlouhý.

plakát

Poslední plavky (2008) 

Jediné, co opravdu oceňuji, je hudba. Jinak nic moc.