Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmové zpracování slavné pohádky bratří Grimmů. Film byl natáčen i u nás na hradě Pernštejn. V hlavní roli hraje Sigourney Weaver a Sam Neil. Klasický pohádkový příběh ve vynikajícím ztvárnění herecké špičky Hollywoodu Vás udrží v napětí od začátku do konce. (Q FILM PLUS)

Recenze (136)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Co pak se nám to stalo s tím roztomilým a kouzelným příběhem o Sněhurce? Michael Cohn ho chytil za vlasy a bacil s ním zem. Vytvořil z něho temný a drsný snímek, který je nezáživný a nudný. Jediná osoba, která tu za něco stojí je Sigourney Weaver. Tu mám jako herečku hodně ráda, nebýt jí, tak o tenhle film ani nezavadím. Raději dám přednost klasickému příběh o Sněhurce než tomuhle inovativnímu příběhu, který místy připomíná nevábný guláš. ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Takovej hodně průměrovatej průměr. Nijak mě to neurazilo, ani mě to nijak nezaujalo. Sigourney byla asi docela dobrá. Vždy si za jejím ksichtem představím vetřelce, takže mě zaujalo, že se tváří i vášnivě a dokáže vyjadřovat emoce. Hlavní hrdinka byla trochu unilá, ani nevím, jestli kdovíjak krásná. Ale co se mi líbilo, i když to nelze považovat za velké plus filmu, byla celkem velká role Táborského. Prostě chcete-li do filmu českého úchyla, zavolejte jemu. Celkový dojem max.50%, ale stejně jsem byl velmi zvědavý a dokoukal jsem to :D ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Film by se spíš měl jmenovat - "Hrůzně natočený příběh". To je opravdu děs! Horor to není, není se čeho bát! Je to tak špatně natočené, s tak špatným scénářem, že je až neuvěřitelné, kolik peněz musel tento blábol stát, a je to k ničemu. Nejhorší byly dialogy, při nich jsem fakt trpěl! Mirek Táborský hraje němého, protože asi nemá slov, co to bylo natočeno!!! Sigurney Weawer hraje, čaruje, ale nic nepomáhá!!! Všechno je špatně!!! Jediná hvězda za tu Sigurney. ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad se podívat na klasickou pohádku jinýma očima (i když každá pohádka je svým způsobem horor, v každé chce někdo někoho sníst nebo zabít). Úvodní scéna slibovala zajímavou podívanou, která se však pomalu vytrácela kolísavým tempem a nevyrovnaným udržováním atmosféry. Levný look, nedostatečná odvaha ještě trochu přitvrdit a především nuda, i když výkon Sigourney Weaver v roli psychopatické královny stojí za to. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Nápad to je skvělý, ony totiž všechny pohádky, dnes zkreslené Disneyem, byly původně patřičně morbidní. A když se film může navíc pochlubit takovými výkony, jaké předvádí Signourey Weaver, její bratr a nevlastní dcera, určitě má něco do sebe. Atmosféra v průběhu stopáže houstne a závěr bych v žádné pohádce nečekala. Místy je ale snímek opravdu jen pro otrlé, z některých masek se mi až zvedal žaludek. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel také v České republice na gotickém hradě Pernštejn. Stojí ve východním okraji Českomoravské vrchoviny u osady Pernštejn, části městysu Nedvědice. (Tryskomyš)
  • Filmovanie bolo realizované aj na zámku Kost v Českej republike, ktorý je vzdialený asi 18 km od mesta Jičí. (dyfur)
  • Keď macocha (Sigourney Weaver) vystupuje z koča má nechty upravené francúzskou manikúrou. O chvíľu neskôr v izbe už len priehľadným lakom. (ti88na)

Reklama

Reklama